fbpx

Cat de scump de reparat va fi smartphone-ul iPhone 12 de la Apple

Cat de scump de reparat va fi smartphone-ul iPhone 12 de la Apple

Compania Apple din Statele Unite lanseaza noile smartphone-uri iPhone 12 si Pro. Aceasta companie din Statele Unite a dezvaluit cat de scumpa va fi repararea acestor telefoane.

Smartphone-urile de la compania Apple din Statele Unite sunt scumpe, motiv pentru care proprietarii lor le cumpara huse si carcase. De asemenea, atunci cand vine vorba despre repararea lui iPhone 12, acest proces nu va fi ieftin si chiar poate fi mai scump decat repararea unui iPhone 11.

CITESTE SI:  Masina BMW Z8 detinuta de Steve Jobs ar putea aduna 400.000 de dolari

Asta conform costurilor de reparatii ale Apple pe care compania le-a postat pe site-ul sau web. De exemplu, inlocuirea ecranului lui iPhone 12 poate costa 279 de dolari, adica e mai scumpa cu 80 de dolari decat in cazul smartphone-ului Apple de anul trecut, probabil din cauza utilizarii noului material Ceramic Shield pe care Apple si Corning l-au dezvoltat pentru noile telefoane.

Cat despre celelalte stricaciuni, repararea in cazul lor poate costa 449 de dolari pentru telefonul iPhone 12 si 549 de dolari pentru telefonul Pro, fiind cu 50 de dolari mai scumpa decat in cazul smartphone-urilor Apple de anul trecut.

CITESTE SI:  Schimbare uriasa posibila pentru aplicatia iTunes a Apple

Important de mentionat e ca aceste noi preturi sunt doar pentru iPhone 12 si Pro si nu e clar cat va costa repararea lui mini si a lui Pro Max, pentru ca aceste smartphone-uri nu au fost inca lansate.

Cu toate acestea, daca ar fi sa speculam, exista sanse ca repararea lui mini va fi mai ieftina si ca reparatia lui Pro Max va fi cea mai scumpa dintre toate.

CITESTE SI:  VIDEO: Presupusul smartphone Moto G (2015) a fost reperat intr-un filmulet

Prin urmare, va trebui sa investesti intr-o husa sau carcasa pentru aceste telefoane. Asta pentru a nu fi nevoit sa platesti acele sume pentru repararea acestor smartphone-uri Apple. Ce parere ai despre asta? Faptul ca smartphone-urile iPhone 12 vor fi scump de reparat va fi un factor negativ?