fbpx

Cat de rezistent e Samsung Galaxy S20 Ultra – smartphone de 1400 de dolari

Cat de rezistent e Samsung Galaxy S20 Ultra - smartphone de 1400 de dolari

Cativa YouTuberi au realizat in mod independent teste de rezistenta la abuzuri pentru smartphone-ul Galaxy S20 Ultra al companiei sud-coreene Samsung. Testele au fost in principal de zgariere, indoire si cadere.

Daca ai de gand sa platesti un pret de 1400 de dolari pe un smartphone de top, cum e Samsung Galaxy S20 Ultra, te-ai astepta ca acel smartphone Samsung sa poata supravietui abuzurilor din viata de zi cu zi, nu-i asa?

Din fericire,  telefonul Samsung poate. YouTuberul JerryRigEverything a realizat teste de rezistenta pentru acest telefon, teste de rezistenta care indica faptul ca smartphone-ul poate rezista unor abuzuri, dar nu tuturor abuzurilor.

CITESTE SI:  Amazon s-ar putea sa nu creeze un nou smartphone, la urma urmei

JerryRigEverything a mentionat ca ecranul nu se zgarie pana la nivelul 6 pe scara Mohs si a fost extrem de rezistent la indoire. S-ar putea sa fie necesar sa nu-l lasi neprotejat alaturi de cheile tale, dar telefonul e totusi mai rezistent decat fragilul Galaxy Z Flip.

Intre timp, un alt canal de YouTube a realizat un test de cadere care arata ca sticla din fata si din spate a smartphone-ului Samsung Galaxy S20 Ultra a supravietuit unei serii de caderi, cu daune mai nesemnificative decat in cazul lui iPhone 11 Pro Max.

CITESTE SI:  Ce preturi are camera de hotel din Tokio care are simulator de zbor

Insa iPhone-ul Apple s-a descurcat mai bine la impacturile laterale (datorita utilizarii otelului inoxidabil versus aluminiul lui Galaxy S20 Ultra) si si-a mentinut functionalitatea dupa un abuz drastic.

Acestea nu sunt teste de rezistenta total stiintifice, dar nu ar fi o greseala sa crezi ca telefonul companiei sud-coreene e oarecum asemanator cu un smartphone robust precum cele Xcover Pro ale Samsung.

CITESTE SI:  iPhone X se vinde pe eBay la preturi de pana la 1500 de dolari

Acestea fiind spuse, este bine sa stii ca nu trebuie sa-ti cocolosesti smartphone-ul Samsung Galaxy S20 Ultra cu pret de 1400 de dolari, pentru a nu se defecta. Trebuie doar sa nu-l folosesti in mod nechibzuit, pentru ca e destul de rezistent.