fbpx
Cat de mare va avea iPhone 11 Pro viteza internet fata de iPhone Xs

Cat de mare va avea iPhone 11 Pro viteza la internet fata de iPhone Xs

Smartphone-ul iPhone 11 Pro al companiei Apple din Cupertino are un modem LTE mai rapid. Desi Xs de anul trecut a venit tot cu un modem LTE Gigabit, cel din iPhone 11 Pro pare sa aiba o viteza la internet mai mare.

Cat de mare? Ei bine, ne zic cei de la SpeedSmart care au realizat un test de comparatie. iPhone 11 Pro are o viteza la internet cu 13% mai mare decat cea a lui Xs de anul trecut.

S-a aratat ca noul smartphone Apple din acest an ofera viteze la internet mai mari la toti operatorii de telefonie mobila majori din SUA, inclusiv AT&T, T-Mobile, Sprint si Verizon.

CITESTE SI:  Cum functioneaza sistemul AI al Facebook care iti permite sa nu fii recunoscut de recunoasterea faciala

Cand Apple a anuntat noul iPhone 11 Pro, compania a dezvaluit ca noile smartphone-uri vor oferi viteze la internet mai mari. Suna bine, nu-i asa?

Cu toate acestea, Apple nu a mentionat atunci cam la ce viteze ar trebui sa ne asteptam de la noul iPhone. Dar, multumita SpeedSmart, s-au dezvaluit date care indica la ce ar trebui sa se astepte utilizatorii.

CITESTE SI:  Motorola Droid Turbo 2 si Motorola Droid MAXX 2 au tehnologie nanocoating

Ei bine, conexiunea va depinde de operatorul de telefonie mobila, dar in cea mai mare parte vei putea vedea o imbunatatire a vitezei la Apple iPhone 11 Pro. Nu va fi prea mare, dar va putea fi observata, insa nu toata lumea isi va da seama.

Viteza la internet a fost comparata cu cea a lui iPhone Xs si Xs Max, smartphone-uri care au fost lansate in 2018. Celor de la SpeedSmart li s-a cerut sa o compare cu cele ale rivalilor Android ai Apple, iar acestia au spus ca, odata ce intra in posesia smartphone-ului, vor efectua comparatii.

CITESTE SI:  De ce Huawei s-ar putea sa se fi decis sa renunte la piata din Statele Unite

Noul iPhone 11 Pro al Apple va continua sa foloseasca 4G LTE, avand in vedere ca se crede ca Apple va lansa primele smartphone-uri 5G in 2020. Vitezele la internet 5G ar trebui sa fie mai mari decat cele 4G LTE.

Dar cum se compara cu smartphone-urile 5G va depinde de o multime de factori, cum ar fi optimizarea software si hardware-ul folosit.