fbpx
Cat de mare e cererea pentru iPhone 11 si iPhone 11 Pro, noile smartphone-uri de la Apple

Cat de mare e cererea pentru iPhone 11 si iPhone 11 Pro, noile smartphone-uri de la Apple

Analistul Ming-Chi Kuo – axat pe produsele companiei Apple din Cupertino – a dezvaluit cat de mare e cererea pentru noile smartphone-uri iPhone 11 si iPhone 11 Pro.

Timp de o lunga perioada de timp, de fiecare data cand Apple lansa un nou smartphone, era garantat ca va avea un succes zdrobitor. Cu toate acestea, in ultimii ani, nu a fost intotdeauna cazul.

Desi nu se poate spune ca iPhone-urile Apple au fost un esec, combinarea unei piete maturizate cu preturile in continua crestere a dus la o cerere din ce in ce mai putin puternica.

CITESTE SI:  Cum sunt criptate backup-urile in Android 9 Pie

Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba cu smartphone-urile iPhone 11 si 11 Pro. Asta conform analistului Apple – Ming-Chi Kuo – care sustine intr-un mesaj catre investitori ca cererea pentru noile smartphone-uri este mai buna decat se astepta, se pare.

Aceasta informatie se bazeaza in parte pe estimarile de livrari online ale Apple care indica faptul ca aceste smartphone-uri zboara de pe rafturi mai repede decat smartphone-urile Apple anterioare.

CITESTE SI:  De ce Apple si Google elimina aplicatia TikTok in India

Conform Ming-Chi Kuo, “Timpii de livrare pentru 11 Pro (midnight green), iPhone 11 (green) si iPhone 11 (purple) sunt de doua saptamani sau mai lungi. Timpii de livrare ale unor modele de alte culori sunt mai scurte de 10 zile. Trebuie mentionat ca invelisurile din sticla ale modelelor midnight green se confrunta in prezent cu dificultati de productie; prin urmare, acest lucru determina ca timpul sa livrare sa fie mai lung”.

CITESTE SI:  Ce pret are functia Tesla care imbunatateste acceleratia pe masinile electrice Model Y

De asemenea, analistul Ming-Chi Kuo pare sa creada ca acest lucru s-ar putea datora in parte noilor optiuni de culori anuntate de Apple. In plus, probabil pretul redus al lui iPhone 11 fata de XR a determinat ca noul smartphone sa fie o optiune mai atractiva pentru cei care nu vor sau nu vad nevoia de a plati 1000 de dolari pentru un telefon.