fbpx

Cat de lenta e incarcarea wireless MagSafe a lui Apple iPhone 12

Cat de lenta e incarcarea wireless MagSafe a lui Apple iPhone 12

S-a descoperit cat de lenta e incarcarea wireless MagSafe pentru smartphone-ul iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite. De fapt, cei de la Wall Street Journal au descoperit asta intr-un review.

Asadar, desi incarcatorul wireless AirPower al companiei Apple din Statele Unite pare sa fi fost abandonat, compania din Statele Unite nu a renuntat la incarcatorul fara fir.

Asa ca, cu noul smartphone iPhone 12, compania Apple din Statele Unite a prezentat MagSafe. Acesta e un nou sistem magnetic de incarcare wireless dezvoltat de Apple despre care compania din Statele Unite sustine ca este mai rapid decat incarcatoarele fara fir obisnuite.

CITESTE SI:  De ce vrea Apple 1 miliard de dolari de la Samsung

Cu toate acestea, se pare ca, chiar si asa, mai bine ar fi sa folosesti incarcarea prin cablu, deoarece, conform unui review al lui iPhone 12 de catre Wall Street Journal, Joanna Stern a descoperit ca incarcarea wireless folosind MagSafe ar dura circa o ora pentru a ajunge pana la 50% din capacitatea acumulatorului lui iPhone 12.

CITESTE SI:  VIDEO: Telefonul Razer Phone intr-o serie de teste de tortura si rezistenta

MagSafe e mai rapid decat un sistem obisnuit de incarcare wireless de la Anker care a avut nevoie de 1,5 ore, insa MagSafe e mai lent comparativ cu o solutie prin cablu de 20W care a avut nevoie de 28 de minute.

Ca sa fim cinstiti, incarcatorul prin cablu foloseste 20W in comparatie cu 15W pe incarcatorul MagSafe al Apple, dar trebuie sa ne intrebam daca o diferenta de 5W chiar inseamna un timp suplimentar de 30 de minute.

CITESTE SI:  Operatorul care va vinde pentru prima oara un smartphone OnePlus

Acestea fiind spuse, daca esti genul care prefera sa nu piarda timp, atunci alimentarea prin cablu a lui Apple iPhone 12 este o alegere mai potrivita. Cu toate acestea, daca poti aprecia natura simplista a incarcarii wireless, atunci poate ca incarcarea wireless MagSafe dezvoltata de compania Apple din Statele Unite s-ar putea sa nu fie o idee atat de rea pentru iPhone 12.