fbpx

Care iPhone-uri de la Apple ar veni cu un zoom nebunesc

Care iPhone-uri de la Apple ar veni cu un zoom nebunesc

Conform unor noi informatii de la analistul Ming-Chi Kuo, compania Apple va lansa in viitor iPhone-uri cu un zoom nebunesc. Dar nu in acest an sau anul viitor, ci mai tarziu. Aceasta este o functie pe care companii precum Samsung si Huawei au implementat-o deja in smartphone-urile lor.

Daca exista o tendinta pe care oamenii au observat-o la smartphone-uri in ultimii doi ani, aceea este ca companiile incep sa creeze camere cu zoom lung pentru smartphone-uri.

Acest lucru pare sa lipseasca de pe iPhone-urile companiei Apple din Statele Unite, dar se pare ca acest lucru se va schimba in urmatorii doi ani.

CITESTE SI:  Tim Cook spune ca inteligenta artificiala a Apple deja ne urmareste

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, in 2022, iPhone-urile de la compania Apple din Statele Unite s-ar putea sa foloseasca un sistem de obiectiv de tip periscop.

In acest moment, dispozitivele care se bazeaza pe un astfel de sistem includ dispozitive precum Huawei P30 Pro si Samsung Galaxy S20 Ultra. Chiar acum, iPhone-urile de la Apple permit un zoom optic de numai 4x. Deci, de ce este acest lucru important?

CITESTE SI:  Telefonul Sony Xperia XA2 a fost anuntat - specificatii oficiale

De ce ar avea nevoie cineva de un iPhone cu un zoom atat de lung? Zoom-ul pe obiecte sau pe subiecti poate fi folosit pentru un decupaj mai strans, fiind ideal pentru portrete sau fotografii de aproape.

Poate fi folosit si pentru a captura obiecte de la distanta, pastrand in acelasi timp claritatea si calitatea imaginii. Problema cu zoom-ul digital este ca, in general, duce la fotografii care arata pixelate si nefocalizate.

CITESTE SI:  CabinR este o geanta anti-furt cu un sistem de alarma

Acestea sunt functiile pe care companii precum Huawei si Samsung le pun la dispozitie cu camerele lor de smartphone si probabil si Apple in viitor. Nu e clar de ce Apple inca nu a implementat un astfel de zoom pana acum pe iPhone-uri, dar presupunem ca e mai bine mai tarziu decat niciodata. Ce parere ai despre asta? Iti doresti o astfel de functie de la iPhone-urile companiei Apple?