fbpx

Care este primul smartphone ZTE de dupa interdictia Statelor Unite

Care este primul smartphone ZTE de dupa interdictia Statelor Unite

Compania chineza ZTE a revenit, lansand cel mai recent smartphone de varf al sau, primul de cand compania chineza a primit o interdictie de import de la Statele Unite care i-a afectat businessul.

“Nu ma pot gandi la o modalitate mai buna de a restabili increderea decat lansand un produs de varf”, a spus vicepresedintele de marketing de produse al ZTE Mobile Devices, Jeff Yee, intr-o conferinta de presa de pe 30 august.

De asemenea, vicepresedintele Jeff Yee a reiterat comentariile de acum ceva vreme care spuneau ca “ZTE Mobile Devices si-a reluat complet activitatile”.

CITESTE SI:  Huawei va continua sa foloseasca Android atata timp cat ramane deschis

In ceea ce priveste specificatiile, smartphone-ul de varf ZTE Axon 9 Pro este propulsat de un procesor Snapdragon 845 si ruleaza sistemul de operare Android 8.1 Oreo (noul Android 9 Pie era in lucru).

Axon 9 Pro are un ecran Full HD+ de 6,21 inci, o baterie cu o capacitate de 4000mAh, 6GB de RAM si un spatiu de stocare de 128GB. De asemenea, la dezvaluirea sa, ZTE Axon 9 Pro era cel mai nou smartphone cu breton.

CITESTE SI:  Cu ce compromis a venit 5G pe iPhone 12, noul smartphone Apple

Cat despre camerele smartphone-ului Axon 9 Pro, exista una duala de 12MP+20MP in partea din spate si una de 20MP in partea din fata pentru selfie-uri. Smartphone-ul Axon 9 Pro poate rezista daca il iei la inot, dar acest lucru vine in detrimentul unui jack pentru casti (de aceea este necesar Bluetooth).

La fel ca multi alti producatori, compania ZTE din China s-a laudat cu imbunatatirile bazate pe inteligenta artificiala ale camerelor sale. Smartphone-ul ZTE Axon 9 Pro se va comercializa la un pret de 649 de dolari si este disponibil pe anumite piete din Europa si Asia din septembrie.

CITESTE SI:  Sistemul de operare pentru masini al Apple este dezvoltat in curtea BlackBerry

Jeff Yee a anuntat planurile de a lansa smartphone-uri 5G. Nu au fost oferite alte detalii specifice, dar Jeff Yee a declarat ca dispozitivele ar trebui sa fie disponibile in 2019 pentru a coincide cu lansarea globala a retelelor 5G.