fbpx

Capacitatea dezamagitoare a acumulatorului smartphone-ului iPhone 12 mini al Apple

Capacitatea dezamagitoare a acumulatorului smartphone-ului iPhone 12 mini al Apple

Smartphone-ul iPhone 12 mini a fost anuntat oficial de catre Apple acum cateva zile si va fi lansat in noiembrie. Cei care doresc sa intre in posesia acestui telefon trebuie sa aiba in vedere ca acesta va avea un acumulator cu o capacitate dezamagitoare.

Unul dintre noile smartphone-uri pe care Apple le-a anuntat recent este iPhone 12 mini. Acesta e unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri de varf ale Apple de pana acum si e, de asemenea, o revenire la vremurile in care compania producea smartphone-uri cu ecrane mici.

CITESTE SI:  Aplicatia Grasshopper a Google te invata programare pe telefonul tau

Cu toate acestea, se pare ca, daca doresti sa cumperi noul iPhone 12 mini, va trebui sa accepti compromisuri. La suprafata, compromisurile sunt evidente, cum ar fi ecranul care nu are o dimensiune pe masura smartphone-urilor moderne.

Dar la interior, un compromis ar fi si capacitatea dezamagitoare a acumulatorului. Apple nu a reusit sa ofere informatii despre acumulatorul acestui telefon la evenimentul de anuntare, ceea ce i-a nelamurit pe unii. Motivul omiterii acumulatorului telefonului Apple e faptul ca nu exista lucruri wow.

CITESTE SI:  Cum ar putea captura Google Pixel 3 "Super Selfie-uri"

Conform unei stiri de Tecnoblog bazata pe certificarea observata la Anatel (Agentia Nationala de Telecomunicatii din Brazilia), capacitatea acumulatorului lui mini e de doar 2227mAh.

Acest lucru e neobisnuit, avand in vedere ca in zilele noastre smartphone-urile au si peste 4000mAh. Asa ca un telefon cu un acumulator cu o capacitate la jumatate in comparatie cu standardele din zilele noastre este cam ridicol.

CITESTE SI:  Cum vei putea folosi Motion Sense pe Google Pixel 4

Combina acest lucru cu 5G si te poti declara ingrijorat in ceea ce priveste autonomia lui Apple iPhone 12 mini. E posibil ca ecranul de dimensiuni reduse ii va permite sa economiseasca energie, dar acest lucru nu e inca cert.

Intre timp, daca doresti sa cumperi noul smartphone iPhone 12 mini al companiei Apple din Statele Unite, trebuie sa ai in vedere capacitatea dezamagitoare a acumulatorului.