fbpx

Cand va lansa Google un smartphone pliabil Pixel, conform unui document

Cand va lansa Google un smartphone pliabil Pixel, conform unui document

Conform unui document confidential divulgat in online, compania Google din Statele Unite lucreaza la un smartphone pliabil Pixel. Acel document a dezvaluit cam in ce perioada va lansa compania din Statele Unite acest dispozitiv.

Un document Google confidential aparut indica faptul ca compania a marcat cel de-al patrulea trimestru al anului 2021 pentru a lansa un smartphone pliabil Google Pixel, relateaza 9to5Google.

Dispozitivul, cu numele de cod “Passport”, este unul pliabil si este inclus alaturi de toate telefoanele de la Pixel 2 din 2017 incoace.

CITESTE SI:  Ce caracteristica a iPhone 11 Pro va sosi si pe iPhone-urile vechi

Pe langa un smartphone pliabil, documentul mentioneaza de asemenea un telefon care se numeste Pixel 5A si care a fost pregatit pentru o lansare in trimestrul 2 din 2021, iar doua dispozitive denumite “Raven” si “Oriole” au fost pregatite pentru o lansare in trimestrul 4 din 2021.

Cei de la publicatia 9to5Mac speculeaza ca cele doua din urma ar putea fi modelele Pixel 6. Mai exista si un 4A 5G si un Pixel 5 pe care Google le-a preanuntat alaturi de 4A mai devreme in aceasta saptamana.

CITESTE SI:  Ce raspunde Google la acuzatia lui Donald Trump cum ca ar fi partinitoare

Oficial, aceste smartphone-uri vor fi lansate la toamna, iar documentul indica faptul ca acestea s-ar putea lansa in octombrie, conform unei alte stiri de la 9to5Google.

Nu ar trebui sa fie o surpriza ca Google lucreaza la un smartphone pliabil Pixel. Anul trecut, inainte de conferinta anuala I/O, compania a confirmat ca testa aceasta tehnologie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ford proiecteaza un geam inteligent care le permite nevazatorilor sa "vada"

Cu toate acestea, la acea vreme, Mario Queiroz, liderul de dezvoltare la Google Pixel, a temperat asteptarile spunand ca compania lucreaza la aceasta tehnologie de ani de zile si ca nu crede ca smartphone-urile pliabile au o intrebuintare clara.

Dar, conform noului document aparut, pare ca Google intentioneaza sa depaseasca faza de prototip si sa foloseasca aceasta tehnologie pentru un smartphone pliabil de consum.