fbpx
Cand va fi anuntat primul iPhone SE 5G al Apple

Cand va fi anuntat primul iPhone SE 5G al Apple

Primul iPhone SE 5G al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, va fi anuntat in curand, conform unei noi stiri. Cu siguranta va fi mai ieftin decat smartphone-urile 5G de varf ale companiei din Cupertino, dar asta pentru ca va duce lipsa de anumite functii, specificatii si caracteristici.

Smartphone-ul SE e menit sa fie o versiune mai ieftina a smartphone-urilor Apple de varf. Cu toate acestea, unul dintre compromisurile acestuia e faptul ca ii lipsesc anumite functii high-end pentru a reduce costurile, inclusiv conectivitatea 5G.

CITESTE SI:  Ce performanta au noile iMac-uri ale Apple

Cu toate acestea, conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va anunta un smartphone iPhone SE 5G la un eveniment din luna martie.

Speculatii despre un posibil iPhone SE 5G au circulat si anterior, dar nu existau informatii cu privire la momentul in care se va lansa. Compania Apple din Statele Unite gazduieste de obicei cateva evenimente in fiecare an, iar in martie/aprilie e organizat de obicei primul eveniment al Apple din an.

CITESTE SI:  Cat de capabil ar fi adaptorul de incarcare care s-ar putea sa vina inclus cu iPhone 12

La acel eveniment, compania din Cupertino, Statele Unite, anunta de obicei noi Mac-uri si iPad-uri, iar in acest an s-ar putea lansa si primul iPhone SE 5G al companiei din Statele Unite.

Potrivit zvonurilor, iPhone SE din 2022 se va baza pe acelasi design precum modelele anterioare, asa ca principalele upgrade-uri vor fi procesorul mai nou, cresterea cantitatii de RAM, o camera mai performanta si conectivitatea mobila de a 5-a generatie.

CITESTE SI:  S-au efectuat achizitii de aplicatii pe App Store care au adunat o suma uriasa de Anul Nou

Ce crezi despre primul iPhone SE 5G al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite? Daca se va lansa, l-ai cumpara doar datorita faptului ca e compatibil cu retelele de a 5-a generatie? Sau nu l-ai cumpara pe motiv ca nu e la nivelul performantei smartphone-urilor de varf ale Apple?