fbpx
Cand se va lansa probabil primul smartphone pliabil al Google

Cand se va lansa probabil primul smartphone pliabil al Google

Se speculeaza ca compania Google din Statele Unite va lansa in viitor propriul sau smartphone pliabil Pixel. Acesta ar fi primul smartphone pliabil al companiei din Statele Unite. S-a dezvaluit si perioada in care acest telefon Google Pixel s-ar putea sa se lanseze.

Au circulat zvonuri conform carora compania Google din Statele Unite ar putea lucra la un telefon care se pliaza. Unii cred ca un astfel de telefon se va lansa anul viitor.

CITESTE SI:  Ce site-uri web va scoate browserul Google Chrome in evidenta

E cam ciudat deoarece compania din Statele Unite nu a oferit nicio informatie despre asta, desi a oferit informatii despre Google Pixel 6. Cu toate acestea, unii cred ca smartphone-ul pliabil al companiei din Statele Unite se va lansa in 2021.

Asta potrivit unui tweet de David Naranjo, director senior la Display Supply Chain Consultants. Conform acestuia, un smartphone pliabil Pixel al companiei cu sediul central in Statele Unite s-ar putea lansa in al patrulea trimestru al acestui an.

CITESTE SI:  Cine ar prefera ca TikTok sa fie interzisa decat sa fie vanduta in SUA

Se crede ca compania Google din Statele Unite isi va lansa noile telefoane Pixel 6 pe data de 19 octombrie, dar nu e clar daca se va lansa atunci si smartphone-ul care se pliaza, sau daca acesta va fi lansat la un eveniment separat.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, dar e interesant faptul ca compania Google din Statele Unite ar putea lansa un telefonul Pixel care se pliaza.

CITESTE SI:  Un concept de iPhone pliabil. Ce aspecte pro/contra are

In acest moment, compania Samsung din Coreea de Sud se afla la conducere in ceea ce priveste smartphone-urile pliabile, asa ca e palpitant faptul ca s-ar putea sa apara foarte curand alternative pe piata.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca smartphone-ul pliabil Pixel va fi lansat de compania Google din Statele Unite anul acesta? Esti de parere ca va fi un telefon scump sau ieftin? Il vei cumpara daca se va lansa?