fbpx
Cand s-ar putea lansa smartphone-urile Pixel 5a si Pixel 6a ale Google

Cand s-ar putea lansa smartphone-urile Pixel 5a si Pixel 6a ale Google

Compania Google din Statele Unite va lansa smartphone-urile Pixel 5a si Pixel 6 in curand. Conform unor stiri, cele doua telefoane ale companiei din Statele Unite s-ar putea lansa in acelasi timp, in aceeasi luna. E posibil ca 5a va fi telefonul mai ieftin si ca 6a va fi mai scump.

Au circulat de ceva vreme zvonuri despre smartphone-ul Pixel 5a al companiei Google din SUA, dar pana acum nu s-a anuntat nimic oficial. Se credea ca se va lansa mai devreme in acest an, ca in cazul smartphone-urilor anterioare ale companiei din Statele Unite, dar acest lucru nu s-a intamplat.

CITESTE SI:  De ce Carl Pei ar fi demisionat de la OnePlus

Cu toate acestea, potrivit unei stiri de Mark Gurman de la publicatia Bloomberg din Statele Unite, 5a va fi lansat in luna august a acestui an si se crede ca va fi vandut in aceeasi luna.

Ceea ce e interesant e ca 5a s-ar putea lansa impreuna cu smartphone-ul Pixel 6. Asta pentru ca compania Google din Statele Unite isi lanseaza de obicei noile telefoane in a doua jumatate a anului.

CITESTE SI:  Motorola anunta smartphone-urile Moto X Style si Moto X Play

Smartphone-ul Google Pixel 5 a fost lansat in septembrie 2020, deci si Pixel 6 s-ar putea lansa in aceeasi perioada. Cu toate acestea, aceste lansari par destul de ineficiente, asa ca exista posibilitatea ca in august se vor lansa si 5a si 6.

Desigur, aceasta e doar o speculatie in acest moment, nu e ceva sigur. Intre timp, se pare ca smartphone-ul 5a al companiei Google din Statele Unite va fi disponibil numai in Statele Unite si Japonia.

CITESTE SI:  Samsung Chromebook Pro: laptopul care vine cu doua "premiere" este gata de cumparat

Nu e clar daca aceasta limitare va fi temporara, posibil din cauza deficitului de cipuri, sau daca e ceva definitiv. Ce parere ai despre asta? Crezi ca cele doua noi smartphone-uri ale companiei Google din Statele Unite se vor lansa in acelasi timp? Si pe care l-ai cumpara? Pe Google Pixel 5a sau pe Pixel 6?