fbpx

Cand s-ar putea lansa primul smartphone de varf Nokia 5G

Cand s-ar putea lansa primul smartphone de varf Nokia 5G

S-a dezvaluit cand s-ar putea lansa primul smartphone de varf Nokia 5G. Pana acum, majoritatea smartphone-urilor lansate de compania finlandeza HMD Global (cea care produce telefoane cu brand Nokia) n-au fost de varf, poate pentru ca anterior cele de varf nu s-au dovedit a fi foarte apreciate pe piata.

Nu e clar daca acel telefon 5G se va descurca pe piata, avand in vedere ca piata e aglomerata cu telefoane ieftine de la producatori din China.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Xiaomi Mi 9 vine cu specificatii foarte bune

Compania HMD Global din Finlanda a lansat un flux constant de telefoane Nokia in ultimii ani. In general, acestea variaza de la low la mid-range, adica nu sunt foarte palpitante.

Cu toate acestea, daca esti fan al brandului si speri sa apara ceva interesant, vei fi incantat de faptul ca acest lucru s-ar putea intampla. Conform lui Zhang Yucheng, managerul de produse mobile Nokia din China, compania va lansa un smartphone de varf 5G in acest an. Acesta se va lansa pe data de 11 noiembrie.

CITESTE SI:  Huawei Honor 7 te-ar putea ustura serios la buzunar

Acea data e o zi de reduceri in China in care sunt organizate vanzari masive. Din pacate, in afara de confirmarea ca un nou smartphone flagship e in lucru si ca va fi compatibil 5G, nu sunt disponibile alte informatii. Ultima data cand compania HMD Global a lansat un smartphone flagship a fost cu Nokia 9 Pureview.

In ciuda valvei si potentialului, acel telefon nu a fost foarte apreciat. Avand in vedere ca piata de telefoane e foarte competitiva, existand diverse branduri chineze precum Xiaomi, Honor, Oppo si OnePlus, sa speram ca HMD Global va putea tenta oamenii pentru a-i cumpera acel smartphone de varf Nokia 5G.

CITESTE SI:  Cum vor fi platiti fotografii castigatori din campania "Shot on iPhone"

Ce parere ai despre asta? Ai cumpara acel smartphone de varf Nokia 5G? Crezi ca acel telefon se va putea descurca pe piata aglomerata cu telefoane 5G accesibile ca pret din China?