fbpx

Cand s-ar putea lansa primul iPhone pliabil al Apple

Cand s-ar putea lansa primul iPhone pliabil al Apple

Conform unei stiri, compania Apple din Statele Unite testeaza designuri pentru un iPhone pliabil pe care il va lansa in viitor. Acea stire a dezvaluit cand s-ar putea lansa acest iPhone pliabil cel mai devreme.

Smartphone-urile care se pliaza n-au avut cel mai impresionant debut, utilizatorii lor raportand diverse defecte. Apoi, mai exista si pretul, smartphone-urile care se pliaza fiind in general scumpe.

Aceste lucruri au fost niste impedimente pentru aceste telefoane. Cu toate acestea, chiar si asa, poate ca compania Apple din Statele Unite e inca interesata de aceasta tehnologie.

CITESTE SI:  John McAfee sustine ca acesta poate decripta iPhone-ul in trei saptamani

O noua stire de UDN sustine ca compania din SUA se afla in proces de testare a designurilor pentru un iPhone pliabil si ca acest smartphone ar putea fi lansat cel mai curand in 2022.

Suntem destul de sceptici cu privire la aceste informatii, pentru ca compania Apple din Statele Unite nu si-a declarat niciodata public interesul pentru o astfel de tehnologie in trecut.

CITESTE SI:  Samsung dezvaluie un prototip de casca de realitate virtuala care nu are nevoie de smartphone

Asta spre deosebire de companii precum Samsung care si-au manifestat public interesul pentru tehnologia smartphone-urilor care se pliaza si in cele din urma au lansat astfel de telefoane.

De fapt, nu a existat nicio informatie solida care sa indice ca smartphone-urile Apple vor utiliza ecrane flexibile. Acestea fiind spuse, au aparut anterior brevete Apple cu privire la ecrane care se pliaza, ceea ce sugereaza ca compania din Statele Unite exploreaza ideea.

CITESTE SI:  Anuarul din liceu al lui Steve Jobs este scos la licitatie pe Ebay

Dar nu e o garantie ca va lansa iPhone-uri pliabile. Oricum ar fi, cel mai recomandat ar fi sa tratati aceste informatii despre presupusul iPhone pliabil cu o doza de precautie. Ce parere ai despre asta? Crezi ca ar fi indicat ca compania Apple din Statele Unite sa lanseze iPhone-uri pliabile? Sau crezi ca ideea ar fi doar un moft?