fbpx
Cand ar putea lansa Google doua smartphone-uri pliabile Pixel

Cand ar putea lansa Google doua smartphone-uri pliabile Pixel

Compania Google din Statele Unite s-ar putea sa lanseze doua smartphone-uri pliabile Pixel, ceea ce e surprinzator. Un alt lucru interesant e faptul ca designul acelor telefoane s-ar putea sa fie similar cu cel al lui Samsung Galaxy Z Fold 3.

De o vreme, s-a zvonit ca compania Google din Statele Unite ar putea lucra la un smartphone pliabil Pixel. Numele de cod al telefonului e “Passport”, ceea ce indica faptul ca acest dispozitiv ar putea fi similar cu dispozitive precum Samsung Galaxy Z Fold 3 care se deschid si se inchid precum un ziar.

CITESTE SI:  Despre rasism si xenofobie fantasmagorice si de ce nu aprob amenda primita de un edil

Dar se pare ca Google lucreaza si la un al doilea smartphone pliabil Pixel. Asta potrivit unei stiri de la publicatia 9to5Google. Conform unor referinte pentru Android 12.1, se mentioneaza un al doilea smartphone pliabil cu numele de cod “Jumbojack”.

Conform unei publicatii, acest nume de cod a fost folosit de compania din Statele Unite si inainte. Cu toate acestea, se pare ca atunci Jumbojack era un dispozitiv tester, dar avand in vedere ca compania Google din SUA se refera la acesta ca Pixel, brandul comercial utilizat pentru produsele Google, s-a speculat ca acesta ar putea fi un al doilea telefon Pixel care se pliaza.

CITESTE SI:  Facebook lanseaza in sfarsit aceasta aplicatie pe Mac

Ceea ce e interesant e ca acest telefon ar putea fi similar ca design cu Galaxy Z Fold. Compania Google din Statele Unite nu a confirmat inca daca lucreaza la un smartphone pliabil Pixel, dar s-a vehiculat de o vreme ca compania din Statele Unite va lansa un astfel de dispozitiv (sau dispozitive) pana la sfarsitul anului 2021.

CITESTE SI:  Despre prima tableta OnePlus

Ce parere ai despre asta? Crezi ca va lansa compania Google din Statele Unite doua smartphone-uri pliabile Pixel in acest an? Si la ce pret crezi ca se vor vinde? Vor fi mai ieftine decat dispozitivele omoloage de la Samsung?