fbpx

Cand ar putea lansa Apple un iPhone pliabil

Cand ar putea lansa Apple un iPhone pliabil

Niste stiri anterioare au dezvaluit ca compania Apple din Statele Unite ar putea lansa un iPhone pliabil si ca designul sau ar putea fi unul de tip clapeta. Acum au aparut noi informatii, cum ar fi anul in care ar putea fi lansat acel iPhone pliabil.

S-a vehiculat ca compania din Statele Unite ar putea lansa un iPhone pliabil. Este un zvon destul de ciudat, avand in vedere ca dispozitivele care se pliaza nu sunt chiar in tendinte.

CITESTE SI:  De ce China ar ancheta compania Google

Asa ca de ce ar crede compania Apple din SUA ca ar trebui sa lanseze asa ceva? Cu toate acestea, daca esti nerabdator sa se lanseze un astfel de dispozitiv, va trebui sa ai rabdare pana in 2023.

Asta potrivit unei firme de cercetare de investitii care a citat o anumita firma de ceretare care considera ca compania Apple din Statele Unite s-ar putea sa lanseze iPhone-ul pliabil in 2023.

Stirea sustine ca iPhone-ul pliabil va avea un ecran de la 7,3 inci pana la 7,6 inci si ca va fi compatibil cu stylus-ul Apple Pencil. Asta inseamna ca acel dispozitiv va fi un hibrid smartphone/tableta.

CITESTE SI:  HTC inca-i pe picioare. Ce fel de smartphone de varf ar putea lansa

Acest lucru pare sa contrazica zvonurile anterioare ale lui Jon Prosser de la FrontPageTech care sustine ca compania ar putea opta pentru designul tip clapeta.

Cu toate acestea, Jon Prosser a declarat atunci ca designul tip clapeta a fost un design pe care Apple il favorizeaza, nu ca este designul definitiv.

CITESTE SI:  Cum si-ar fi inselat operatorul AT&T clientii

Este posibil ca, daca Apple ar dezvolta un iPhone pliabil, acesta ar putea fi un hibrid smartphone/tableta. Includerea suportului pentru stylus-ul Apple Pencil este o adaugire dorita, deoarece o multime de oameni i-au comunicat companiei din Cupertino sa includa acest suport pentru iPhone de ceva timp. Oricum ar fi, mai sunt cativa ani pana in 2023, asa ca lucrurile ar putea evolua intr-un alt mod pana atunci.

Facebook