fbpx

Cand ar putea aparea primul iPhone de 1TB al Apple

Cand ar putea aparea primul iPhone de 1TB al Apple

S-a dezvaluit anul in care compania Apple din Statele Unite ar putea lansa primul sau iPhone de 1TB, adica cu spatiu de stocare de 1024GB. Daca un astfel de telefon Apple de 1TB s-ar lansa, nu exista nicio indoiala ca va fi foarte scump, pentru ca limita maxima in acest moment pentru telefoanele Apple e de 512GB.

In prezent, exista doar cateva smartphone-uri cu spatiu de stocare intern de 1024GB. In general, limita e de 512GB, dar unele telefoane sunt dotate cu sloturi pentru carduri de memorie.

CITESTE SI:  De ce Apple si Intel dau in judecata o companie a SoftBank

Au aparut zvonuri conform carora iPhone 13 ar putea include si un model cu spatiu de stocare intern de 1TB, dar o stire de TrendForce a infirmat acest zvon.

Conform acelei stiri, limita maxima a lui iPhone 13 va fi de 512GB, aceeasi ca si pentru predecesorul sau din 2020, iPhone 12. Asta inseamna ca, erai interesat de un iPhone de 1TB, un astfel telefon Apple ar putea aparea cel mai devreme in 2022.

CITESTE SI:  De ce casca AR a Apple ar putea fi mult mai confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp

Daca va aparea. Oricum ar fi, nu ar fi o dezamagire daca nu s-ar lansa. Asta pentru ca telefoanele Apple pot fi foarte scumpe din cauza spatiului de stocare, deci un iPhone de 1TB ar putea fi exorbitant.

Cu toate acestea, e logic ca spatiul de stocare creste in mod constant pe smartphone-uri. Fisierele noastre media din ziua de azi ocupa o cantitate imensa de spatiu de stocare, din cauza camerelor de inalta rezolutie.

De asemenea, telefoanele sunt tot mai puternice, ceea ce inseamna ca suporta gaming de inalta rezolutie, ceea ce in schimb creste dimensiunile de instalare.

CITESTE SI:  Compania cu un smartphone cu ecran rulabil

Prin urmare, un smartphone cu spatiu de stocare de 1TB nu ar parea ceva exagerat in viitor. Dar ce crezi tu despre asta? Crezi ca compania Apple din Statele Unite va lansa anul viitor un iPhone cu spatiu de stocare de 1TB? Ai cumpara un astfel de telefon Apple daca s-ar lansa, chiar daca va fi foarte scump?