fbpx

Bug-urile remediate de update-ul iOS 14.1 pentru iPhone-urile Apple

Bug-urile remediate de update-ul iOS 14.1 pentru iPhone-urile Apple

Compania Apple din Statele Unite a lansat de ceva timp update-ul iOS 14.1 pentru iPhone-uri si alte dispozitive. Apple a dezvaluit ce bug-uri remediaza noul update pe care l-a lansat. Exista o lista cu bug-urile remediate de noul update.

Daca ti-ai actualizat iPhone-ul la iOS 14 si ai reperat niste erori dupa asta, atunci vei fi incantat de faptul ca compania Apple din SUA a lansat intre timp iOS 14.1.

Acesta este cel mai recent update al sistemului de operare si vine cu o serie de remedieri de bug-uri. Potrivit companiei americane Apple, unele dintre remedierile de erori incluse sunt pentru widget-uri, glisarea acestora putand elimina accidental aplicatiile din foldere.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video arata o randare la 360 de grade a telefonului Google Pixel

Exista, de asemenea, remedieri de erori pentru aplicatia Mail, aplicatia Phone, pentru modul de afisare cu zoom, pentru faptul ca utilizatorul de iPhone nu putea descarca sau adauga melodii in biblioteca si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce distanta uriasa au parcurs masinile Tesla cu Autopilot-ul activat

Pe langa remedierea erorilor, update-ul iOS 14.1 vine si cu suport pentru redarea video HDR pe 10 biti pe dispozitive precum iPhone 8 si versiunile ulterioare de iPhone-uri si imbunatateste compatibilitatea cu punctele de acces wireless Ubiquiti.

Deci, daca ai descoperit bug-uri dupa actualizarea la 14, atunci noul update 14.1 lansat de compania din SUA ar trebui sa le remedieze pe unele dintre ele. Compania Apple din SUA lucreaza, de asemenea, la 14.2 si a lansat deja versiunea beta pentru dezvoltatorii si testerii beta publici.

CITESTE SI:  De ce imaginea de brand a Apple si iPhone e in declin in China

Asa ca, daca iOS 14.1 nu remediaza in intregime bug-urile descoperite de tine pe iPhone, s-ar putea sa le remedieze 14.2. Ce parere ai despre asta? Lista de bug-uri remediate de update-ul iOS 14.1 al companiei Apple din Statele Unite include bug-uri pe care le-ai descoperit?