fbpx
BlackBerry inca lucreaza la acest smartphone interesant

BlackBerry inca lucreaza la acest smartphone interesant

Conform unor stiri, compania BlackBerry din Canada lucreaza cu OnwardMobility la un nou smartphone BB. E un smartphone interesant pentru ca difera de majoritatea smartphone-urilor lansate in ziua de azi. Si e posibil ca va fi scump pentru ceea ce va oferi.

In luna august a anului trecut, compania BlackBerry din Canada a anuntat un parteneriat cu OnwardMobility pentru a lansa un smartphone 5G interesant cu tastatura fizica traditionala a BlackBerry. De atunci, nu prea au aparut noi informatii.

CITESTE SI:  Ce numar colosal de aplicatii au fost descarcate in 2018

Cu toate acestea, se pare ca proiectul e inca in desfasurare. Desi nu suntem siguri cand se va lansa telefonul (care a fost anterior stabilit pentru a se lansa in 2021), OnwardMobility a lansat intre timp o pagina care e in principiu o lista care ii va notifica pe utilizatori atunci cand sunt disponibile noi informatii despre telefonul companiei din Canada.

In acest moment, nu exista nicio informatie despre acel smartphone BlackBerry interesant, cu exceptia faptului ca va fi compatibil 5G. BlackBerry nu a produs de ceva o vreme un telefon nou.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Google Pixel 4 n-are 5G

Compania a renuntat sa-si produca propriile telefoane in urma cu cativa ani, iar mai tarziu a colaborat cu compania TCL din China pentru a produce telefoane.

Dar s-a renuntat si la acel parteneriat la inceputul anului trecut. E interesant faptul ca compania din Canada e inca interesata sa produca propriile telefoane, mai ales unul cu o tastatura fizica, in conditiile in care in ziua de azi predomina ecranele touchscreen.

CITESTE SI:  Cele mai bune smartphone-uri de buget sub 1000 de lei

Dar poate ca acest smartphone BlackBerry 5G cu tastatura fizica interesant va putea trezi interesul utilizatorilor. Ce parere ai despre asta? Ai fi interesat de un smartphone BlackBerry 5G cu tastatura fizica? Crezi ca va fi scump un astfel de telefon al companiei canadiene?