fbpx
Autonomia smartphone-ului iPhone 12 pe 5G

Autonomia smartphone-ului iPhone 12 pe 5G

Conform unor noi informatii, folosirea conectivitatii 5G pe iPhone 12 poate afecta autonomia acestui smartphone. S-a dezvaluit ce autonomie are acest smartphone Apple daca foloseste 5G.

Cand 4G LTE s-a lansat pentru prima oara, unul dintre neajunsurile cu care oamenii s-au confruntat a fost autonomia acumulatorului. Practic, 4G LTE consuma acumulatorul intr-un ritm mai rapid decat 3G.

In cele din urma, tehnologia de acumulatori s-a imbunatatit, ceea ce a compensat consumul excesiv de energie al 4G LTE. Acum se pare ca reapare acelasi neajuns cu smartphone-ul iPhone 12 si cu utilizarea conectivitatii de a 5-a generatie.

CITESTE SI:  La ce cerere se asteapta compania Apple pentru noile iPhone-uri

Conform unui test recent efectuat de Tom’s Guide, utilizarea noii tehnologii mobile pe noul smartphone al companiei Apple din Statele Unite consuma energie in mod excesiv.

Pe baza testelor lor, utilizarea 5G pe iPhone 12 si Pro a dus la o autonomie redusa cu 2 ore in comparatie cu utilizarea 4G. iPhone 12 pe 5G a avut o durata de functionare de 8 ore si 25 de minute si 10 ore si 23 de minute pe 4G.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Note 20 s-ar putea sa renunte la asta

Pro a fost ceva mai bun, cu 9 ore si 6 minute pe 5G si 11 ore si 24 de minute pe 4G. Pentru context, iPhone 11 si 11 Pro, ambele smartphone-uri acceptand numai 4G, au avut o autonomie de 11 ore si 16 minute si respectiv 10 ore si 24 de minute.

In ceea ce priveste smartphone-urile Android, autonomia acumulatorului pe 5G poate va multumi utilizatorii in comparatie cu autonomia telefoanelor iPhone 12 si s-a descoperit ca Samsung Galaxy S20, S20 Plus si OnePlus 8T au avut o durata de functionare de aproximativ 9 ore si 31 de minute, 10 ore si 31 de minute si respectiv 10 ore si 49 de minute. Ce parere ai despre aceste rezultate? Te-ai decis sa cumperi un smartphone 5G Android in loc de iPhone 12 de la Apple?