fbpx
Asta anuleaza garantia lui Galaxy Z Flip, smartphone-ul pliabil al Samsung

Asta anuleaza garantia lui Galaxy Z Flip, smartphone-ul pliabil al Samsung

Un reprezentant al companiei Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit ce anume poate anula garantia smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Acesta este un smartphone pliabil care a fost lansat in acest an pe piata.

Cand cumperi un telefon nou, exista sanse ca cumperi si plasticul care impiedica ecranul sa se crape si sa se zgarie. Asta pentru ca, desi ecranele telefoanelor sunt destul de durabile si rezistente la zgarieturi, de ce sa risti, mai ales ca telefonul in cauza este foarte scump, nu?

CITESTE SI:  Microsoft spune ca hardware-ul Windows 10 Mobile nu mai este un scop pentru companie

Cu toate acestea, se pare ca, daca detii un smartphone pliabil Samsung Galaxy Z Flip, cumpararea acelui plastic care se monteaza pe ecran e poate cel mai nefast lucru.

Asta pentru ca, potrivit SamMobile, compania Samsung a declarat ca folosirea acelui plastic pentru a nu se crapa si zgaria displayul telefonului va anula garantia acestui smartphone pliabil.

Potrivit unui comunicat oferit de un reprezentant Samsung: “Asa cum a fost subliniat in instructiunile care vin cu toate dispozitivele Galaxy Z Flip, adezivii terti, cum ar fi peliculele si autocolantele, nu ar trebui sa ajunga pe ecranul acestui smartphone pliabil. Acest lucru poate anula garantia”.

CITESTE SI:  De ce un fost director Epic Games a vrut sa anuleze Fortnite, jocul actual de mare succes

Este motive intemeiate pentru asta. Dupa cum s-a observat in trecut, exista cateva nereguli in ceea ce priveste displayul lui Galaxy Fold de anul trecut.

Acest ecran foloseste aceeasi tehnologie precum displayul lui Samsung Galaxy Z Flip de anul acesta. Este un display mai putin rezistent decat cel al unui smartphone obisnuit.

CITESTE SI:  Unele date din scandalul Facebook s-ar putea sa nu fi fost sterse

Prin folosirea unui plastic montat cu adeziv pe ecran, se poate avaria ecranul, ceea ce ar fi vina clientului, pentru ca acest lucru nu e acoperit de garantia dispozitivului. Avand in vedere cat costa smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip al Samsung, trebuie sa fii atent cu acesta pentru a nu anula garantia.