fbpx

Aspectul si specificatiile tehnice ale viitorului smartphone OnePlus 9

Aspectul si specificatiile tehnice ale viitorului smartphone OnePlus 9

Smartphone-ul OnePlus 9 se va lansa mai tarziu, anul viitor, dar intre timp au aparut imagini care prezinta aspectul acestui telefon, dar si informatii despre specificatiile tehnice. Imaginile sunt oferite de publicatia PhoneArena.

PhoneArena a obtinut ceea ce par a fi niste imagini cu smartphone-ul OnePlus 9, imagini cu informatii despre smartphone, inclusiv specificatiile sale.

Cel mai notabil, modulul de dimensiuni enorme al camerei posterioare indica ca avem aici tehnologia “Ultrashot”. Nu e clar daca compania chineza OnePlus are in vedere o upgradare semnificativa a tehnologiei camerei, dar obiectivii supradimensionati de pe spatele telefonului indica faptul ca nu e doar o refacere a hardware-ului foto al lui 8T.

CITESTE SI:  LG Gentle - un smartphone Android tip clapeta

Softul indica faptul ca acele camere vor fi de 48MP si 16MP. Partea frontala a telefonului ar putea fi familiara utilizatorilor 8T.

Exista acelasi ecran Full HD de 6,55 inci de 120Hz (cu HDR) si cu perforatie pentru camera. Celelalte specificatii ale smartphone-ului OnePlus 9 ar fi o alta poveste.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum este primul smartphone de gaming - Nubia Red Magic - al ZTE recent dezvaluit

Va folosi noul cip Snapdragon 888 al Qualcomm, 8GB de RAM si un spatiu de stocare de 128GB (specificatiile modelului prezentat aici). Istoria indica faptul ca ar putea exista si o versiune de ultima generatie cu mai mult RAM si spatiu de stocare.

Acesta nu este telefonul OnePlus 9 Pro dorit de unii pasionati si care probabil isi va mentine ecranul curbat si de inalta rezolutie si alte avantaje imprumutate de la 8 Pro.

CITESTE SI:  Cate telefoane Nokia au fost vandute din 2017 incoace

Daca aceste lucruri nu sunt un inconvenient pentru tine, atunci smartphone-ul OnePlus 9 ar putea fi o optiune mai tentanta, daca specificatiile lui 8T nu sunt suficiente pentru tine. Ce parere ai despre viitorul smartphone al companiei din China si despre specificatiile sale?

Facebook