Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

La Conferinta Dezvoltatorilor Samsung din San Francisco, am putut vedea pentru prima data smartphone-ul pliabil al companiei Samsung. Acesta va fi unul dintre primele smartphone-uri pliabile majore a caror tehnologie este deja pregatita pentru productie.

Acest lucru a fost anticipat la scara larga in luna septembrie. Forma exacta a telefonului a fost ascunsa intr-o carcasa patratoasa, dar Samsung a demonstrat ca tehnologia sa pliabila este operationala si gata pentru debutul comercial in smartphone-uri.

Justin Denison – vicepresedintele senior pentru marketing de produse mobile care a dezvaluit dispozitivul – a spus despre design ca este unul uluitor. Smartphone-ul pliabil Samsung are doua displayuri (si nu trei cum se credea anterior).

CITESTE SI:  Asus anunta ZenFone Selfie - smartphone-ul pentru selfie-uri al companiei

Un display functioneaza atunci cand telefonul este pliat si mai exista un display care se desface pentru a transforma dispozitivul intr-o tableta de 7,3 inci, asa cum ne asteptam.

Ecranul pliabil se numeste Infinity Flex Display, iar smartphone-ul s-ar putea lansa in trimestrul 2 al anului 2019, probabil la un pret de 1800 de dolari.

Interesant este faptul ca Samsung a subliniat faptul ca nu lucreaza numai la displayurile care se pot plia, ci si la unele care pot fi rulate sau chiar intinse.

CITESTE SI:  Essential se pregateste sa lanseze un alt smartphone. Este posibil ca va fi unul de clasa de mijloc

In mod incredibil, ecranul pliabil pare sa fie fara cusur, iar Samsung spune ca a trebuit sa depaseasca multe obstacole pentru ca acesta sa functioneze in viata de toate zilele.

Cu acest tip de tehnologie, dimensiunea displayului nu mai este legata de dimensiunea smartphone-ului pliat. A trecut mult timp, iar eforturile Samsung din ultimul deceniu au dat roade. Nu este clar cand rivalii ii vor calca pe urme. Dar acesta este inceputul unei noi ere pentru designul industrial si productivitatea mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *