fbpx

Archos Diamond S a fost anuntat pentru aproximativ 250 de dolari

Archos Diamond S a fost anuntat pentru aproximativ 250 de dolari

Compania franceza are un nou smartphone in aceasta saptamana care va fi aratat saptamana viitoare in cadrul IFA. Denumit Archos Diamond S, smartphone-ul integreaza un display Super AMOLED HD de 5 inch si are un stil bine-proiectat.

Poate ca Archos nu este unul dintre brandurile raspandite cand vine vorba despre smartphone-uri Android, dar compania a creat in trecut cateva smartphone-uri si tablete care au fost destul de accesibile, iar ultimul smartphone al companiei nu face exceptie.

CITESTE SI:  Canon EOS 1D X Mark II a fost anuntata oficial

Compania a anuntat oficial Archos Diamond S. Diamond S este un smartphone Android care va costa aproximativ 250 de dolari, ceea ce-l face foarte accesibil cand iei in considerare ca alte smartphone-uri Android de pe piata pot costa de doua ori mai mult, daca nu chiar mai mult.

Asadar, la ce te poti astepta pentru 250 de dolari de la Archos Diamond S? Pentru inceput, presupunem ca nu ar trebui sa te astepti la multe. Archos Diamond S va integra un procesor MediaTek octo-core care ar trebui sa fie suficient de bun pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

CITESTE SI:  Android P va bloca rularea aplicatiilor pentru Android 4.1 pe telefon

Va fi acompaniat de 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie microSD, suport Dual SIM, o camera frontala de 8MP si una principala de 16MP.

Archos Diamond S de 250 de dolari va veni cu o baterie de 2300mAh si va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Inca nu s-au oferit informatii privind disponibilitatea, dar se asteapta ca va fi lansat in luna noiembrie.

CITESTE SI:  De ce un restaurant ofera 20% reducere pentru clientii Huawei

Mai multe detalii in legatura cu Archos Diamond S si alte produse ale companiei vor fi dezvaluite in cadrul evenimentului IFA 2015 care va avea loc saptamana viitoare.

Daca nu va exista o lansare in Romania, nu vedem de ce nu l-ai putea importa, in functie de benzile LTE cu care vine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *