fbpx

ARCHOS a anuntat smartphone-urile Diamond 2 Plus si Diamond 2 Note

ARCHOS a anuntat smartphone-urile Diamond 2 Plus si Diamond 2 Note

ARCHOS da tot ce poate pentru a anunta noi smartphone-uri inainte ca Samsung si LG sa fure tot show-ul in duminica care vine.

Asadar, dupa ce a prezentat deja niste tablete Oxygen si smartphone-ul 50d Oxygen, astazi, compania franceza a dezvaluit o pereche de noi smartphone-uri, ARCHOS Diamond 2 Plus si Diamond 2 Note.

Acum ceva timp, compania a dezvaluit trei noi tablete inainte de MWC, iar acum se pare ca s-a intors, cu exceptia faptului ca, in loc de tablete, compania a anuntat recent doua noi telefoane.

CITESTE SI:  Update-ul iOS 11 este disponibil pentru iPhone-uri si iPad-uri acum

Este vorba despre ARCHOS Diamond 2 Plus si ARCHOS Diamond 2 Note. Incepand cu ARCHOS Diamond 2 Plus, telefonul vine cu un display de 5,5 inch cu rezolutie Full HD, iar, la interior, vei putea gasi un cip MediaTek Helio P10 tactat la 2GHz.

De asemenea, va fi acompaniat de 4GB de RAM, un spatiu de stocare de 64GB, o camera principala de 20MP cu blit dual-LED si o camera frontala de 8MP, un senzor de amprente si un acumulator cu o capacitate de 3000mAh. Urmatorul este ARCHOS Diamond 2 Note.

CITESTE SI:  Succesorul lui iPhone X pentru 2018 ar putea avea un pret mai mic

Avand in vedere ca numele pare sa fi fost inspirat de la gama de smartphone-uri Galaxy Note a Samsung, nu este o surpriza sa aflam ca smartphone-ul este cel mai mare dintre cele doua.

Smartphone-ul ARCHOS vine cu un display de 6 inch cu rezolutie QHD aproape fara margini. Un cip MediaTek Helio X10 poate fi gasit la interior impreuna cu 3GB de RAM, un spatiu de stocare de 32GB, o camera principala de 16MP cu autofocalizare phase-detection, o camera frontala de 8MP si va veni de asemenea cu un acumulator cu o capacitate de 3610mAh.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy J7 Prime si Galaxy J5 Prime au fost lansate in India

Ambele smartphone-uri vor veni cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar ARCHOS Diamond 2 Plus vine la un pret de 230 de dolari, in timp ce Diamond 2 Note are un pret de 280 de dolari. De asemenea, ambele smartphone-uri sunt asteptate sa se lanseze in luna mai.