Apple vinde acum telefoane iPhone 7 si 7 Plus reconditionate

Apple vinde acum telefoane iPhone 7 si 7 Plus reconditionate

Mobile

Magazinul online al Apple vinde acum telefoane iPhone 7 si 7 Plus pentru cei care cauta un telefon nou, dar ar prefera sa economiseasca niste bani, potrivit MacRumors.

Dispozitivele reconditionate sunt testate si certificate de Apple, vin cu o baterie noua si o carcasa exterioara. La fel ca telefoanele iPhone nou achizitionate, smartphone-urile iPhone 7 si 7 Plus reconditionate au o garantie de un an si poate fi extinsa pana la doi ani cu AppleCare.

Daca telefoanele noi ale Apple sunt putin prea scumpe pentru tine, vei fi incantat sa afli ca compania a inceput sa ofere pe site-ul sau smartphone-uri iPhone 7 si 7 Plus reconditionate.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Android One Moto X4 a fost anuntat - pret oficial

Acest lucru inseamna ca, daca nu te deranjeaza un telefon Apple care a fost folosit inainte, vei putea sa intri in posesia unuia mai ieftin reconditionat, deoarece preturile incep de la 499 de dolari pentru iPhone 7 de 32GB.

Pentru cei care doresc smartphone-ul mai mare cu camera duala, modelul iPhone 7 Plus de baza al Apple are un pret de 599 de dolari. Retineti ca, deoarece telefoanele reconditionate depind de persoanele care le returneaza, nu exista intotdeauna o garantie ca acestea sunt pe stoc, astfel ca oamenii ar trebui sa se miste repede daca vor sa cumpere un anumit model Apple.

CITESTE SI:  Acer Liquid Jade si Liquid E700 - smarphone-uri de 5 inch quad-core

Cat despre fiabilitate, de obicei producatorii care vand modele reconditionate schimba partile vechi (sau care nu functioneaza) cu unele noi. De asemenea, se asigura ca intregul dispozitiv functioneaza in stare buna, astfel incat, in realitate desi acesta a fost folosit inainte, ar trebui sa fie in stare buna in ceea mai mare parte dupa ce este curatat putin. Cei pe care nu-i deranjeaza telefoanele reconditionate, pot intra pe site-ul companiei Apple pentru a cumpara iPhone-ul pe care il doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *