fbpx

Apple si-ar putea vinde iPhone-urile la magazinele acestui rival din Coreea de Sud

Apple si-ar putea vinde iPhone-urile la magazinele acestui rival din Coreea de Sud

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, si-ar putea vinde iPhone-urile, iPad-urile si smartwatch-urile Apple Watch la magazinele fizice ale unui rival din Coreea de Sud.

Magazinele fizice se afla in Coreea de Sud. Conform stirilor, cele doua companii poarta in prezent discutii, dar e posibil ca negocierile vor esua.

Desi Apple si LG sunt partenere in anumite privinte, cele doua companii sunt si rivale. Ambele companii creeaza produse concurente care variaza de la laptopuri la smartphone-uri.

CITESTE SI:  Consola PS5 nu va fi compatibila cu aceste jocuri

Cu toate acestea, dupa ce s-a dezvaluit mai devreme in acest an ca compania sud-coreeana va renunta la piata de smartphone-uri, se pare ca compania din SUA considera ca acest lucru e o oportunitate.

Potrivit unei stiri de Business Korea, Apple si LG se afla in prezent in discutii pentru a folosi ceva spatiu liber din magazinele companiei sud-coreene pentru a vinde iPhone-uri, iPad-uri si smartwatch-uri Apple Watch.

Exista in Coreea de Sud niste magazine fizice care se numesc LG Best Shops. Conform stirilor, ambele companii se afla in discutii pentru ca compania din Cupertino sa-si vanda iPhone-urile acolo, avand in vedere ca LG nu mai vinde telefoane.

CITESTE SI:  De ce serviciul de dating al Facebook nu s-a lansat inca in UE

Avand in vedere ca inca nu s-a decis nimic concret in aceasta privinta, s-a speculat ca acest lucru s-ar putea intampla in cateva moduri diferite.

In primul rand, compania din Statele Unite ar putea inchiria o zona din magazin si sa angajeze acolo o parte din proprii sai angajati; iar in al doilea rand, proprii angajati ai LG ar putea vinde acele iPhone-uri ale companiei americane.

CITESTE SI:  In cat timp va incepe Samsung sa foloseasca 100% energie regenerabila

De asemenea, se speculeaza ca Apple e interesata sa vanda si MacBook-uri in acele magazine LG din Coreea de Sud. Dar avand in vedere ca compania din Coreea de Sud e inca activa in businessul de laptopuri, acest lucru pare improbabil. Ce parere ai despre faptul ca Apple si-ar putea vinde iPhone-urile la magazinele LG?