fbpx
Apple ne zice cum trebuie sa ne curatam iPhone-urile

Apple ne zice cum trebuie sa ne curatam iPhone-urile

Avand in vedere ca focarul de coronavirus Wuhan se extinde, e vital sa curatam suprafetele cu care intram in contact, chiar si iPhone-urile si alte smartphone-uri. Compania Apple din Statele Unite a explicat cum ar trebui sa ne curatam smartphone-urile de la aceasta companie.

Daca ai crezut ca toaletele sunt murdare, afla ca unele dintre dispozitivele si gadgeturile noastre pot fi chiar mai murdare, cum ar fi smartphone-urile.

Avand in vedere ca focarul de coronavirus Wuhan nu pare sa dispara prea curand, un lucru inteligent ar fi sa incercam sa mentinem smartphone-urile cat mai curate posibil.

CITESTE SI:  La ce preturi uriase se vand unele casete video Disney pe eBay

Intr-un document actualizat de asistenta al companiei Apple din Statele Unite, compania spune ca cei care doresc sa-si stearga iPhone-urile folosind dezinfectanti pot trece la acest pas.

“Folosind dezinfectant, puteti sterge suprafetele dure si nonporoase ale iPhone-ului, cum ar fi ecranul, tastatura si alte suprafete exterioare”.

CITESTE SI:  De ce LG va lipsi de la evenimentul MWC 2020

Anterior, dupa cum a mentionat MacRumors, documentul Apple a recomandat sa nu se foloseasca dezinfectant pentru curatare, deoarece acesta poate deterioara invelisul ecranelor de iPhone si de iPad.

Compania Apple din Statele Unite avertizeaza impotriva folosirii produselor care ar putea contine inalbitor. “Nu folositi inalbitor. Evitati condensul in orice deschidere si nu bagati smartphone-ul Apple in niciun agent de curatare”.

Acestea fiind spuse, nu este clar ce perioada de timp poate supravietui coronavirusul Wuhan pe suprafete. Unele studii au constatat ca poate supravietui minim cateva ore si maxim 9 zile.

CITESTE SI:  Motivul pentru care guvernul Statelor Unite blocheaza oferta companiei Broadcom pentru Qualcomm

Deci daca doresti sa fii in siguranta, n-ar fi o idee prea rea sa-ti stergi iPhone-ul Apple sau alt smartphone din cand in cand. Paza buna trece primejdia rea. Ce parere ai? Esti genul de persoana care isi curata iPhone-ul?