fbpx
Apple iPhone SE de 4 inch este acum oficial

Apple iPhone SE de 4 inch este acum oficial

Este ciudat ca dupa ce Apple a facut atata valva in legatura cu trecerea la un ecran mai mare cu smartphone-urile iPhone 6 si 6 Plus, acestia se intorc acum la vechile vremuri bune ale lui iPhone 5 si 5s si, dupa cum au indicat zvonurile, Apple a lansat intr-adevar oficial smartphone-ul iPhone SE de 4 inch la evenimentul lor de astazi.

Cu toate acestea, nu te lasa pacalit de ecranul mic pentru ca, in ciuda dimensiunii mici, iPhone SE lansat oficial este destul de puternic.

Asa ca, daca nu te intereseaza un smartphone Apple de 4,7 inch sau de 5,5 inch, atunci poate acest model de 4 inch va fi bun pentru tine.

CITESTE SI:  Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Desigur, trebuie facute anumite concesii, ceea ce inseamna ca acesta nu este neaparat un 6s mai mic.

Smartphone-ul este propulsat de cipul A9 cu un co-procesor M9, asa ca impartaseste aceeasi putere de procesare ca si 6s.

De asemenea, Apple se lauda ca smartphone-ul iPhone SE are o durata de viata a bateriei mai buna decat cea a lui 5s.

CITESTE SI:  iPhone X se vinde pe eBay la preturi de pana la 1500 de dolari

Va veni cu o camera principala de 12MP, tehnologia Focus Pixel, blit True Tone si un nou procesor de semnal al imaginii.

Poate face chiar si Live Photos. Exista de asemenea Touch ID, lucru care presupunem ca era de asteptat. Cu toate acestea, cum am spus deja, trebuie facute cateva concesii, iar daca este ceva ce lipseste de pe iPhone SE, acela ar fi 3D Touch care presupunem ca va fi limitat la 6s si 6s Plus si probabil la viitoarele smartphone-uri Apple de varf.

CITESTE SI:  Camera de format mediu Fujifilm GFX 50S a fost anuntata oficial

Pe langa asta, iPhone SE de 4 inch va integra tehnologia NFC, asa ca Apple Pay poate fi folosit cu acest dispozitiv. In ceea ce priveste pretul, iPhone SE de 4 inch va avea un pret de pornire de 399 de dolari, lucru care, potrivit Apple, il face cel mai accesibil smartphone al lor de pana in prezent. Acesta va fi disponibil de pe 24 martie. Acest smartphone Apple i-ar putea atrage pe cei cumpatati cu bugetul.