fbpx

Apple ar putea lucra la iPhone-ul pliabil cu aceasta companie

Apple ar putea lucra la iPhone-ul pliabil cu aceasta companie

S-a dezvaluit compania cu are ar putea lucra compania Apple din Statele Unite la iPhone-ul pliabil, conform publicatiei DigiTimes. Se crede ca respectiva companie va aproviziona Apple cu ecrane pentru iPhone-ul pliabil.

Cand vine vorba despre furnizorii de ecrane, compania din Cupertino, Statele Unite, lucreaza cu o multitudine de furnizori pentru a se asigura ca exista suficiente unitati, dar si pentru a exista o rezerva pentru cazul in care o companie (furnizor) intampina dificultati de productie.

CITESTE SI:  Personalului Casei Albe i-ar putea fi interzisa folosirea telefoanelor personale la munca

LG este una dintre companiile cu care compania din Statele Unite a lucrat de-a lungul timpului, deci nu e o surpriza ca ambele companii ar putea lucra impreuna pentru zvonitul iPhone pliabil.

Asta potrivit unei stiri de DigiTimes care sustine ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea apela la compania LG din Coreea de Sud pentru a produce ecrane pliabile pentru iPhone-ul pliabil.

Pentru cei nefamiliarizati, s-a vehiculat ca Apple ar putea patrunde pe piata smartphone-urilor care se pliaza. Cele mai recente informatii indica faptul ca iPhone-ul pliabil s-ar putea lansa in 2023, ceea ce inseamna ca Apple va intarzia oarecum pe piata, avand in vedere ca compania Samsung din Coreea de Sud a lansat inca din 2020 telefoane care se pliaza.

CITESTE SI:  Compania tehnologica care ofera 800 de milioane de dolari pentru a contracara coronavirusul Wuhan

Cu toate acestea, presupunem ca e in regula si asa, desi inca nu e clar daca telefoanele care se pliaza vor deveni sau nu noul standard de design pentru smartphone-uri.

CITESTE SI:  Jocul Pokemon GO a generat un venit urias pana acum

Zvonurile au indicat, de asemenea, ca Apple ar putea adopta un design tip clapeta similar cu cel al lui Samsung Galaxy Z Flip si cel al lui Motorola Razr si ca ar putea veni cu suport pentru stylus-ul Apple Pencil. Ce parere ai despre faptul ca iPhone-ul pliabil ar putea avea ecran de la compania LG din Coreea de Sud?