fbpx
Android 11 se va lansa pe acest smartphone cu ecran dual

Android 11 se va lansa pe acest smartphone cu ecran dual

Sistemul de operare Android 11 al companiei Google din Statele Unite se va lansa pe un anumit smartphone cu ecran dual in acest an. Asta desi in acest an se va lansa versiunea 12 a sistemului de operare. 

In 2021, compania Google din Statele Unite a anuntat Android 12, cel mai nou sistem de operare mobil al sau. Cu toate acestea, smartphone-ul Microsoft Surface Duo cu ecran dual pare antic, avand in vedere ca ruleaza versiunea 10 a platformei mobile.

CITESTE SI:  Compania de smartphone-uri care lucreaza la propriile modemuri celulare

Asta in ciuda faptului ca a fost lansat in 2020, an in care a fost lansat si Android 11. Insa compania Microsoft din Statele Unite confirma acum ca va aduce versuinea 11 si pe smartphone-ul Microsoft Surface Duo pana la sfarsitul acestui an.

Conform unei declaratii oferite de un purtator de cuvant al companiei Microsoft din Statele Unite: “Suntem angajati sa oferim update-uri pentru smartphone-ul Surface Duo si lucram pentru a aduce Android 11 clientilor existenti inainte de sfarsitul acestui an”.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy On NXT a fost lansat oficial - specificatii si pret

Nu suntem siguri de ce nu aduce si versiunea 12 care se va lansa in curand, dar presupunem ca nici Android 11 nu e de lepadat. Asta pentru ca Android 11 va imbunatati suportul pentru dispozitivele cu ecran dual, asa ca vor exista imbunatatiri in urma update-ului.

Cat despre versiunea 12, compania Microsoft din Statele Unite s-a angajat public sa ofere cel putin 3 ani de update-uri de sistem de operare si de securitate pentru smartphone-ul Surface Duo cu ecran dual.

CITESTE SI:  Cu cat scade autonomia smartphone-urilor Samsung Galaxy S20, daca setezi ecranul la 120Hz

Deci, se va lansa si versiunea 12 pe acest smartphone, dar nu suntem siguri cand anume. Ce parere ai despre faptul ca compania Microsoft din Statele Unite va aduce sistemul de operare Android 11 pe smartphone-ul Surface Duo cu ecran dual? De ce crezi ca compania Microsoft din Statele Unite nu lucreaza inca pentru a aduce versiunea 12 pe acel telefon cu ecran dual?