fbpx

Allview a lansat smartphone-ul Allview P6 PRO

Allview a lansat smartphone-ul Allview P6 Pro

Compania de electronice Visual Fan, care vinde produse sub brandul Allview, a lansat un nou smartphone dual SIM cu conectivitate 4G LTE, iar acesta este denumit Allview P6 PRO.

Smartphone-ul Allview P6 PRO are conectivitate LTE in standardele TDD si FDD pentru ambele cartele SIM incorporate. Propulsat de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, smartphone-ul Allview P6 PRO integreaza un procesor quad-core tactat la 1GHz pe 64 de biti, un display IPS HD de 5 inch, 1GB de RAM, un spatiu de stocare de 8GB care poate fi extins prin adaugarea unei card microSD de pana la 128GB.

CITESTE SI:  Xiaomi ar putea adopta displayuri sensibile la presiune in viitor

De asemenea. mai exista o camera principala de 8MP si una secundara de 5MP. Smartphone-ul Allview P6 PRO are o baterie Sony de 3140mAh care ofera un timp in standby de 392 de ore si 820 de minute de convorbiri. Smartphone-ul va fi disponibil in Romania de pe data de 13 noiembrie.

Compania romaneasca a lansat astazi smartphone-ul mid-range Allview P6 PRO. Dispozitivul P6 PRO se distinge prin designul sau elegant, autonomia bateriei, sunetul exceptional si conectivitatea 4G Dual Mode in toate retelele din Romania.

Allview P6 PRO vine cu un display IPS de 5 inch, ce reda imagini la rezolutia 1280×720 de pixeli. In interiorul smartphone-ului exista un procesor quad-core pe 64bit, un accelerator grafic Mali T720, 1GB RAM si 8GB memorie flash care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 128GB.

CITESTE SI:  Compania care breveteaza un senzor de amprente pe tot ecranul smartphone-ului

Camera principala cu Autofocus BSI are o rezolutie de 8MP, filmeaza la rezolutie HD si este echipata cu un blit LED. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea si captarea unei cantitati mai mari de lumina prin senzor, pentru fotografii mai luminoase fara alte artificii. Camera frontala este de 5MP si este proiectata special pentru selfie-uri.

CITESTE SI:  Cum e OnePlus TV anuntat oficial si ce pret are

Allview P6 PRO este un dispozitiv care ofera conectivitate 4G in standardele TDD si FDD pe ambele cartele SIM-uri incorporate. Viteza de download ajunge pana la 150Mbps. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si are o baterie Sony de 3140mAh care ofera pana la 392 de ore in stand-by si 820 de minute de convorbire.

Allview P6 PRO poate fi achizitionat prin precomanda incepand de astazi, 5 noiembrie, iar livrarile vor fi efectuate dupa 13 noiembrie. Pretul smartphone-ului este de 749 lei.

Facebook