fbpx
Alcatel Idol Pro 4 ar putea fi un jucator tare

Alcatel Idol 4 Pro ar putea fi un jucator tare

Alcatel Idol 4 Pro a avut propria portie de zvonuri, avand in vedere ca s-a vorbit despre acesta acum mai mult de o saptamana.

Se pare ca acum cei de la Alcatel au pasit in fata si au confirmat existenta acestui smartphone. Se pare ca smartphone-ul Alcatel Idol 4 Pro va fi lansat undeva in anul 2016 (vom fi suparati daca nu va fi asa) si ar putea exista si un alt dispozitiv care il va insoti pe acesta, si anume Alcatel Idol 4 Mini.

CITESTE SI:  Huawei depaseste Apple si devine cea de-a doua cea mai mare companie de smartphone-uri din lume

Avand in vedere ca s-a confirmat mai mult sau mai putin ca Alcatel Idol 4 Pro este un smartphone bazat pe Windows 10, Mini, pe de alta parte, se spune ca este propulsat de sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow al Google.

Cat despre Alcatel Idol 4 Pro, se spune ca acesta impartaseste aceleasi linii de design ca si cele ale smartphone-ului Alcatel Idol 4S.

Acesta vine cu o carcasa din metal, un display AMOLED de 5 inch la rezolutie Full HD, lucru care ar trebui sa ajute la prezervarea duratei de viata a bateriei.

CITESTE SI:  De ce incarcatorul wireless de smartphone al Tesla are acum un pret mai mic

Pe langa asta, se spune ca procesorul Snapdragon 820 al Qualcomm va fi creierul smartphone-ului Idol Pro 4, iar acesta va fi insotit de o cantitate de RAM de 4GB, un spatiu de stocare de 64GB si un acumulator de o capacitate de 3000mAh.

In spatele smartphone-ului se afla un senzor pentru amprente digitale acompaniat de o camera de 21MP si chiar in fata se afla o camera de 8MP cu blit LED.

CITESTE SI:  De ce Pixel 5 nu va folosi cipul Snapdragon 865, indica surse

Smartphone-ul Alcatel Idol 4 Mini, pe de alta parte, se spune ca soseste cu un display de 5 inch cu o rezolutie HD si ca este propulsat in interior de un procesor MediaTek.

Asteptati-va si la un senzor pentru amprente digitale pentru ca smartphone-ul tine pasul cu restul pietei, o camera frontala de 5MP, o camera principala de 13MP in partea din spate si la un acumulator cu o capacitate de 2400mAh.