fbpx

Alcatel dezvaluie noua seria de smartphone-uri Android POP 4

Alcatel dezvaluie noua seria de smartphone-uri Android POP 4

Alcatel anunta seria POP 4, o linie de smartphone-uri Android personalizabile care pun accent pe design si performanta.

Seria Alcatel POP 4 emblematica include variante ale 4, 4+ si 4S. Aceste smartphone-uri Android pot fi personalizate – de la stil, culoare, design, dimensiune, performanta pana la experienta de utilizator.

In timp ce companii precum Samsung si LG ar putea fura show-ul la MWC 2016, exista alte companii, cum ar fi Alcatel care a anuntat recent un trio de noi smartphone-uri Android.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul smartphone pliabil al Huawei

Aceste smartphone-uri Android vor fi parte din seria POP 4 a companiei Alcatel, iar acestea includ POP 4, 4+ si 4S.

In ceea ce priveste specificatiile si caracteristicile, 4 si Alcatel 4+ sunt mai mult sau mai putin acelasi dispozitiv Android, doar ca ultimul vine cu un display mai mare.

Alcatel POP 4 va avea un display HD de 5 inch, in timp ce Alcatel POP 4+ va avea un display de 5,5 inch cu rezolutie HD, dar, in afara de asta, la interior, 4 si 4+ vor fi propulsate de un procesor quad-core tactat la 1,1GHz acompaniat de 1GB de RAM pentru POP 4 si 1,5GB de RAM pentru 4+.

CITESTE SI:  Ce e nou in noul sistem de operare Android 10

Camera de pe ambele smartphone-uri este una de 8MP. Cat despre 4S, telefonul va fi propulsat de un cip octo-core, iar displayul sau de 5,5 inch va fi acompaniat de o rezolutie Full HD.

CITESTE SI:  De ce vanzarile de iPhone-uri ar putea scadea in 2019

Camera sa va veni cu un senzor de 13MP, iar toate trei dispozitivele vor avea conectivitate 4G si vor rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Acestea sunt niste smartphone-uri destul de decente cu suficienta putere pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

Inca nu s-a mentionat pretul si disponibilitatea, dar, avand in vedere specificatiile smartphone-urilor Android, ne indoim ca va trebui sa spargi o banca pentru ele.

Facebook