fbpx

Acesta poate fi smartphone-ul OnePlus 9 Pro

Acesta poate fi smartphone-ul OnePlus 9 Pro

Conform unor informatii, smartphone-ul OnePlus 9 Pro va fi prezentat de compania din China undeva prin luna martie a anului viitor. Intre timp, a aparut o imagine despre care se crede ca il infatiseaza pe viitorul smartphone.

E posibil ca ecranul plat al smartphone-ului OnePlus 8T al companiei chinezesti nu va fi transmis la urmatorul smartphone de varf al companiei. Voice a publicat ceea ce par a fi randari timpurii ale lui OnePlus 9 Pro, iar designul pare sa includa ecranul curbat al lui 8 Pro.

CITESTE SI:  Ce ajunge pe motocicletele Harley-Davidson in premiera

Indiferent daca apreciezi pozitiv acest lucru sau nu, acel ecran curbat ar putea reveni pe viitorul smartphone. Ecranul va avea o dimensiune de 6,55 inci, totusi.

Asa ca OnePlus 9 Pro va avea mai putini inci pe diagonala decat predecesorul sau de 6,7 inci. De asemenea, a aparut zvonul conform caruia proeminenta sistemului de camera de pe partea posterioara a lui Galaxy Note 20 va sosi pe smartphone-ul OnePlus 9 de baza, in timp ce varianta Pro va avea pana la 4 camere in acel spatiu.

CITESTE SI:  Primul update Google Glass a fost lansat dupa aproape trei ani. Ce aduce nou

Noile informatii nu dezvaluie specificatiile, dar se crede ca compania din China va folosi urmatoarea generatie de cipuri din gama Snapdragon 800 a Qualcomm.

De asemenea, senzorii de camera s-ar putea sa fie actualizati. Se crede ca compania din China va prezenta OnePlus 9 Pro in luna martie. Acest lucru ar fi in concordanta cu programul de lansare al companiei la fiecare jumatate de an.

CITESTE SI:  Asa ar putea Apple populariza caracteristica 3D Touch

Totusi, vom fi precauti in a emite ipoteze. Designul noului telefon s-ar putea schimba in urmatoarele luni, iar pandemia de coronavirus a fost un impediment pentru lansarile unor companii de smartphone-uri.

Noile informatii despre OnePlus 9 Pro sunt in concordanta cu informatiile neoficiale anterioare si indica faptul ca compania din China nu-si va schimba formula in 2021.