fbpx
Acesta e incarcatorul wireless MagSafe pentru smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Acesta e incarcatorul wireless MagSafe pentru smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

S-a zvonit ca compania Apple din Statele Unite va anunta pentru smartphone-urile iPhone 12 un nou incarcator wireless, cu brandul MagSafe. Si chiar a fost anuntat. Il poti vedea in partea din dreapta a imaginii, langa smartphone.

Au aparut recent zvonuri conform carora compania doreste sa reinvie brandul MagSafe care in trecut a fost folosit pentru incarcatoarele laptopurilor MacBook.

Se pare ca lucrurile s-au adeverit, deoarece, la evenimentul iPhone 12 al Apple, compania a anuntat un nou incarcator wireless pentru iPhone 12 pe care compania il numeste MagSafe.

CITESTE SI:  Apple isi cere scuze pentru fiascoul bateriilor de iPhone si inlocuieste bateriile pentru doar 29 de dolari

Spre deosebire de sistemul de incarcare AirPower, MagSafe se va baza pe magneti pentru a incarca fara fir smartphone-urile, similar cu incarcatorul wireless folosit de Apple Watch.

Acest lucru va contribui la depasirea anumitor obstacole, cum ar fi faptul ca utilizatorii nu-si plaseaza dispozitivele mobile pe bobinele de incarcare in mod corect, ceea ce poate duce la o incarcare deficitara a dispozitivelor.

CITESTE SI:  Ce probleme de productie ar avea Apple cu iPhone XR

Cu toate acestea, acest incarcator wireless nu este un sistem de incarcare numai pentru acele smartphone-uri Apple, ci va putea fi folosit si pentru accesoriile primare si terte.

Compania a dezvaluit o multime de noi huse oficiale concepute pentru iPhone 12 care vor veni cu magneti incorporati. Asta inseamna ca utilizatorii pot folosi sistemul de incarcare MagSafe prin aceste huse.

CITESTE SI:  De ce ZTE nu va mai putea cumpara procesoare de la Qualcomm

Apple nu va livra un adaptor de alimentare cu noile smartphone-uri iPhone. Apple sustine ca, neincluzand sistemele de incarcare prin cablu, se poate reduce cantitatea de ambalaje folosite, ceea ce inseamna ca vor incapea mai multe smartphone-uri iPhone 12 in camioane, acest lucru permitand livrarea mai multor smartphone-uri simultan. Nu e clar ce pret va avea incarcatorul wireless MagSafe.