fbpx

Acesta e incarcatorul wireless MagSafe pentru smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Acesta e incarcatorul wireless MagSafe pentru smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

S-a zvonit ca compania Apple din Statele Unite va anunta pentru smartphone-urile iPhone 12 un nou incarcator wireless, cu brandul MagSafe. Si chiar a fost anuntat. Il poti vedea in partea din dreapta a imaginii, langa smartphone.

Au aparut recent zvonuri conform carora compania doreste sa reinvie brandul MagSafe care in trecut a fost folosit pentru incarcatoarele laptopurilor MacBook.

Se pare ca lucrurile s-au adeverit, deoarece, la evenimentul iPhone 12 al Apple, compania a anuntat un nou incarcator wireless pentru iPhone 12 pe care compania il numeste MagSafe.

CITESTE SI:  Ce tara nu vrea sa interzica echipamentele Huawei pentru retelele sale 5G

Spre deosebire de sistemul de incarcare AirPower, MagSafe se va baza pe magneti pentru a incarca fara fir smartphone-urile, similar cu incarcatorul wireless folosit de Apple Watch.

Acest lucru va contribui la depasirea anumitor obstacole, cum ar fi faptul ca utilizatorii nu-si plaseaza dispozitivele mobile pe bobinele de incarcare in mod corect, ceea ce poate duce la o incarcare deficitara a dispozitivelor.

CITESTE SI:  Camera duala a lui Galaxy Note 8 va fi mai buna decat restul

Cu toate acestea, acest incarcator wireless nu este un sistem de incarcare numai pentru acele smartphone-uri Apple, ci va putea fi folosit si pentru accesoriile primare si terte.

Compania a dezvaluit o multime de noi huse oficiale concepute pentru iPhone 12 care vor veni cu magneti incorporati. Asta inseamna ca utilizatorii pot folosi sistemul de incarcare MagSafe prin aceste huse.

CITESTE SI:  Ce functii uimitoare ar putea avea viitoarele casti de varf on-ear Apple

Apple nu va livra un adaptor de alimentare cu noile smartphone-uri iPhone. Apple sustine ca, neincluzand sistemele de incarcare prin cablu, se poate reduce cantitatea de ambalaje folosite, ceea ce inseamna ca vor incapea mai multe smartphone-uri iPhone 12 in camioane, acest lucru permitand livrarea mai multor smartphone-uri simultan. Nu e clar ce pret va avea incarcatorul wireless MagSafe.