fbpx

Acesta e aspectul uimitor al smartphone-ului OnePlus 8T

Acesta e aspectul uimitor al smartphone-ului OnePlus 8T

Smartphone-ul OnePlus 8T va fi anuntat in aceasta luna de catre compania chinezeasca. Pana atunci, au fost dezvaluite imagini cu acest telefon extrem de aspectuos. De asemenea, CEO-ul companiei a dezvaluit cum s-a reusit crearea acestui aspect.

Dupa ce au aparut imagini cu aspectul partii frontale a smartphone-ului OnePlus 8T, au aparut si imagini cu aspectul partii posterioare. CEO-ul companiei OnePlus a postat o imagine pe forumurile companiei chinezesti, iar Ishan Agarwal a venit si cu alte imagini.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Oppo Reno are un design ciudat de camera popup

CEO-ul companiei chinezesti sustine ca invelisul glossy al lui OnePlus 8T este rezultatul a patru luni de teste. “Aceasta versiune exploateaza reflexia difuza, o forma de refractie a luminii care raspandeste lumina intr-o gama extinsa de unghiuri si directii, pentru a produce o suprafata neteda si stralucitoare”.

“In timpul dezvoltarii, am incercat si testat o multime de invelisuri inainte de a-l alege pe cel ideal – care contine sapte straturi – pentru a completa aspectul glossy si pentru a scoate in evidenta o nuanta unica. Nu am fi reusit acest lucru niciodata daca am fi urmat procesul conventional de dezvoltare si sunt incantat de faptul ca eforturile noastre au adus rezultate”.

CITESTE SI:  Google Assistant poate ajuta daca ai o problema cu telefonul

Smartphone-ul OnePlus 8T are un design destul de simplu, cu o perforatie in ecran pentru camera si cu o camera cvadrupla pe partea posterioara. Acest smartphone cu aspect uimitor ar putea include un procesor Snapdragon 865 si un ecran de 120Hz, la fel ca 8 Pro, dar, spre deosebire de anul trecut, nu va exista un model 8T Pro.

CITESTE SI:  Google spera sa invete 10 milioane de oameni din Africa abilitati online

Totusi, in trecut, unii au ajuns la concluzia ca 7T a fost un smartphone mai bun decat 7 Pro, asa ca poate ca si smartphone-ul OnePlus 8T va fi unul apreciat. Smartphone-ul OnePlus 8T cu aspect uimitor va fi anuntat pe 14 octombrie. Atunci ar trebui sa apara noi informatii despre acest telefon cu aspect interesant.