fbpx

Acesta e acumulatorul MagSafe pentru iPhone-uri pe care Apple ar trebui sa-l produca

Acesta e acumulatorul MagSafe pentru iPhone-uri pe care Apple ar trebui sa-l produca

Un anumit designer a conceput un design de acumulator MagSafe care se ataseaza de iPhone-uri si le ofera acestora energie suplimentara prin incarcare wireless. Acesta e un accesoriu pe care Apple ar trebui sa-l produca.

Prin prezentarea MagSafe, un sistem magnetic de incarcare wireless, Apple a prezentat un mod interesant de a crea accesorii pentru iPhone-uri. Pana in prezent, in ceea ce priveste accesoriile oficiale, Apple a creat carcase si, de asemenea, un accesoriu de portofel care se fixeaza magnetic pe partea posterioara a iPhone-ului, permitand utilizatorilor sa stocheze lucruri precum cardurile.

CITESTE SI:  Smartphone-ul care poate masura temperatura corporala, pentru coronavirusul Wuhan

Conceptul e destul de interesant, deoarece permite aparitia unor diverse accesorii. Un anume designer pe nume Park Ortolani a lucrat la un accesoriu de acumulator MagSafe.

Acesta este in esenta un acumulator MagSafe pentru iPhone-urile Apple care e similar cu accesoriul de portofel si care se poate fixa de spatele iPhone-ului pentru a-i furniza smartphone-ului energie suplimentara.

CITESTE SI:  Apple a vandut iPhone-ul cu numarul 1 miliard

Apple e o companie care a lucrat la carcase cu acumulator, dar cea noua a designerului este interesanta pentru ca este un accesoriu modular, ceea ce inseamna ca utilizatorii care nu doresc carcase voluminoase si grele pot alege sa inlature modulul de acumulator si sa-l ataseze doar atunci cand e nevoie.

Acumulatorii actuali de incarcare wireless nu sunt un concept nou, dar, deoarece nu se ataseaza la iPhone, nu sunt la fel de convenabili ca acest concept MagSafe. Nu e clar daca va produce Apple un astfel de accesoriu MagSafe, dar nu exista motive pentru care producatorii de accesorii terte nu vor produce asa ceva.

CITESTE SI:  Cum a expus o aplicatie milioane de parole de retele WiFi

Avand in vedere ca autonomia acumulatorului pe noul Apple iPhone 12 nu e prea satisfacatoare, poate ca aceasta va fi un accesoriu MagSafe pe care utilizatorii il vor aprecia.