fbpx
Acest smartphone capabil de apeluri prin satelit nu se va lansa probabil anul acesta

Acest smartphone capabil de apeluri prin satelit nu se va lansa probabil anul acesta

Conform unor informatii anterioare, o anumita companie va lansa in acest an un smartphone capabil de apeluri si SMS-uri chiar si fara acoperire celulara terestra, adica prin satelit. Cu toate acestea, noi informatii neaga ca acel smartphone se va lansa anul acesta, daca se va lansa.

Recent, a aparut o stire de la analistul Ming-Chi Kuo conform careia smartphone-ul iPhone 13 al companiei Apple s-ar putea lansa cu suport pentru apeluri prin satelit.

Acest lucru inseamna ca, chiar si in cazul nu exista acoperire de retea, vei putea comunica prin apeluri si prin SMS-uri printr-un satelit. Cu toate acestea, se pare ca nu va fi cazul in acest an.

CITESTE SI:  Sondaj: Tinerii prefera iPhone-urile, adultii prefera Samsung

Potrivit unei noi stiri de Bloomberg, anumite surse infirma faptul ca un astfel de smartphone capabil de apeluri prin satelit al companiei din Cupertino, Statele Unite, se va lansa in acest an. Deci iPhone 13 ar fi exclus.

Conform acelor surse, un astfel de smartphone Apple se va lansa cel mai devreme in 2022. De asemenea, stirea arunca o lumina asupra initiativei companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, cu acea functie de apeluri prin satelit, compania imaginandu-si acea functie ca fiind mai degraba una pentru situatii de urgenta, nu pentru comunicarea generala.

CITESTE SI:  Waymo testeaza tarife pentru serviciul sau de taxi cu masini autonome

De asemenea, exista posibilitatea ca acea functie de apeluri pe baza de satelit ar putea fi eliminata in intregime inainte de a fi anuntata. Aceste informatii contradictorii sunt cam confuze, pentru ca Ming-Chi Kuo si sursele Bloomberg ofera de obicei informatii precise.

CITESTE SI:  Cat a costat dezvoltarea serviciului Apple Maps

Oricum ar fi, s-a stabilit ca smartphone-ul iPhone 13 al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, se va lansa in urmatoarele saptamani, asa ca detaliile oficiale vor aparea atunci.

Ce parere ai despre asta? Cand anume crezi ca se va lansa smartphone-ul Apple cu suport pentru apeluri prin satelit? Anul acesta, anul viitor, sau nu se va lansa vreodata?