fbpx

Acest model de iPhone a explodat in Australia

Acest model de iPhone a explodat in Australia

Conform unei stiri, in Australia ar fi explodat un iPhone, iar proprietarul acestui smartphone a intentat recent un proces impotriva companiei Apple din Cupertino, Statele Unite. Asta dupa ce compania din Statele Unite nu i-ar fi raspuns.

Deoarece smartphone-urile se bazeaza pe acumulatori litiu-ion, asta inseamna ca exista o sansa, oricat de infima, ca aceste telefoane sa explodeze.

Acest lucru se poate intampla dintr-o varietate de motive si e destul de ingrijorator. Din pacate pentru un individ din Australia, Robert De Rose, smartphone-ul sau iPhone X a explodat in timp ce era in buzunar, rezultand arsuri de gradul doi.

CITESTE SI:  Un robot incearca sa se sinucida intrand intr-o fantana

Explozia iPhone-ului ar fi avut loc in Australia in 2019, dar se pare ca, din cauza faptului ca compania Apple din Statele Unite nu a fost tinuta la curent, individul din Australia a decis sa initieze un proces impotriva companiei.

Potrivit lui De Rose, el a remarcat o senzatie de arsura la picior si un sunet de fasaire din buzunar. Apoi a aparut un alt tip de sunet, iar individul si-a dat seama ca provine de la iPhone X.

CITESTE SI:  In ce conditii jocurile Quake sunt oferite gratuit de Bethesda

Si-a scos smartphone-ul din buzunar si a observat ca fumega. Potrivit lui De Rose, el a incercat sa contacteze compania Apple din Statele Unite in mod constant, dar compania din SUA nu i-a raspuns, motiv pentru care individul din Australia s-a decis sa intenteze acest proces.

Nu e clar de ce acel smartphone iPhone X din Australia a explodat, deorece pot exista motive diferite, dar ar trebui subliniat faptul ca iPhone-urile sau smartphone-urile in general nu explodeaza foarte frecvent, deci probabil nu ar trebui ca utilizatorii sa se ingrijoreze pentru asta.

CITESTE SI:  In ce alte domenii vrea Qualcomm sa foloseasca 5G

Ce parere ai despre faptul ca acel iPhone X a explodat in Australia? Ai de gand sa nu mai cumperi smartphone-uri de la compania Apple din Cupertino, Statele Unite, din acest motiv?