fbpx
Acest lucru va afecta productia de iPhone-uri, conform Apple

Acest lucru va afecta productia de iPhone-uri, conform Apple

Conform unei stiri, ceva anume va afecta productia de iPhone-uri pentru acest an. Si nu doar productia de iPhone-uri, ci si de celelalte produse ale companiei Apple din Statele Unite. Si nu doar compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va fi afectata, ci majoritatea companiilor conexe din lume.

In prezent, ne confruntam cu un deficit global de cipuri. Acest lucru va afecta gadgeturile care se afla in productie in acest an si exista posibilitatea ca nu vor fi produse suficiente cipuri.

CITESTE SI:  Acesta poate fi viitorul design de smartwatch Apple Watch

Acest lucru va afecta toate companiile, indiferent de dimensiunea lor. Nici macar compania Apple din Cupertino, Statele Unite, nu e o exceptie.

Compania Apple din Statele Unite si-a informat investitorii ca, ca urmare a acestui deficit global de cipuri, va fi afectata vanzarea de produse, inclusiv computere Mac, iPad-uri, dar si productia de iPhone-uri.

Conform companiei din Statele Unite, desi deficitul global de cipuri a fost mai putin sever decat a anticipat initial pentru al treilea trimestru al anului, se crede ca lucrurile cu productia se vor inrautati in al patrulea trimestru.

CITESTE SI:  De ce compania Google a fost data acum in judecata

Potrivit lui Tim Cook, CEO-ul Apple: “Ne confruntam cu un deficit global de cipuri, pentru ca produsele noastre sunt foarte dorite (depasindu-ne asteptarile) si pentru ca nu prea putem obtine intregul set de piese pentru a le produce”.

Nu suntem siguri exact in ce masura vor fi afectate vanzarile si productia de iPhone-uri. De obicei, noile iPhone-uri lansate sunt foarte ravnite, asa ca nu e clar daca in acest an clientii se vor confrunta cu piedici in a-si procura un nou iPhone de la compania Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Cat de mare e autonomia smartphone-urilor din 2018 fata de cea a celor din 2017

Ce parere ai despre aceasta potentiala problema de productie? Crezi ca vei putea cumpara in acest an un nou iPhone de la compania Apple din Cupertino, Statele Unite, fara a te confrunta cu stocurile epuizate?