Acer Liquid Z410 cu procesor pe 64 de biti la un pret accesibil

Acer-Liquid-Z410

Difuzoarele din smartphone-urile noastre cu greu pot fi considerate de inalta calitate dar, pentru aceia care le folosesc mult, presupunem ca a avea niste difuzoare si o tehnologie a sunetului decenta va face ca experienta sa fie mult mai buna.

Ei bine, daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv aveti noroc, pentru ca Acer l-a anuntat recent pe Acer Liquid Z410. Acesta este un smartphone Android care va veni cu tehnologia DTS Studio Sound. Aceasta va duce la o calitate a sunetului mai buna de la difuzoarele frontale ale lui Liquid Z410.

CITESTE SI:  Noile procesoare ARM au fost construite pentru inteligenta artificiala

Saptamana aceasta, Acer l-a prezentat la Consumer Electronic Show din Las Vegas pe Liquid Z410. Noul smartphone Acer Liquid Z410 va aduce putere de procesare pe 64 de biti si conectivitate LTE la un pret accesibil. In plus, Acer a echipat smartphone-ul cu cateva trucuri tehnice care il vor face un companion practic in viata de zi cu zi.

Liquid Z410 cu procesor pe 64 de biti ar trebui sa fie disponibil pe piata europeana la sfarsitul lunii februarie la un pret de 129 de euro. Pentru acesti bani, cumparatorii vor primi un smartphone de 4,5 inch cu un procesor pe 64 de biti, conectivitate LTE si o rezolutie de 960×540 pixeli. In plus, exista un buton configurabil de lansare rapida in partea din spate numit Acer Rapid.

CITESTE SI:  De ce Statele Unite sunt de acord sa ridice interdictia care zdruncina ZTE din temelii

Pe partea de software, smartphone-ul Acer Liquid Z410 cu procesor pe 64 de biti aduce un numar de functii adititionale. Functia Quick Touch din sistemul de operare Android 5.0 Lollipop permite lansarea rapida a unor anumite facilitati din ecranul de blocare cum ar fi camera sau player-ul media. Camera principala de 5MP si cea secundara de 2MP ale smartphone-ului Liquid Z410 pot fi controlate prin comanda vocala, iar functia Dual Shot confera oportunitatea de a face fotografii sau clipuri video folosind ambele camere.

CITESTE SI:  Inteligenta artificiala a Google iti poate spune cand un strain trage un ochi pe telefonul tau

Smartphone-ul Acer Liquid Z410 cu procesor pe 64 de biti este o extensie a predecesorului Z4. Pretul scazut si multitudinea de functii ale camerei ar trebui sa fie niste argumente convingatoare pentru achizitionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *