Acer lanseaza un nou smartphone cu o baterie masiva de 5000mAh

Acer lanseaza un nou smartphone cu o baterie masiva de 5000mAh

Acer este in mijlocul unui eveniment aici in New York unde compania anunta mai multe produse. Unul dintre cele mai surprinzatoare a fost un nou smartphone de clasa medie denumit Liquid Zest Plus.

Acer a anuntat astazi un nou smartphone denumit Acer Liquid Zest Plus. Cel mai mare motiv de cumparare al acestui smartphone este bateria sa de 5000mAh, iar asta pentru ca Acer nu a dezvaluit toate specificatiile acestui telefon inca, dar bateria iese cu siguranta in evidenta.

CITESTE SI:  Comanda "Hey Google" pentru Google Assistant se lanseaza pe smartphone-uri

Acer a confirmat ca smartphone-ul Liquid Zest Plus cu baterie de 5000mAh integreaza un display de 5,5 inch si o camera principala de 13MP. Nu a confirmat cum se numeste procesorul care va propulsa dispozitivul, cat de mult RAM are si la ce memorie interna se pot astepta clientii la pretul dispozitivului.

Nu stim nici macar daca ruleaza sistemul de operare Android Lollipop sau Marshmallow. Compania Acer a indicat de asemenea in anuntul de astazi ca acest smartphone integreaza o camera “tri-focus”.

CITESTE SI:  HTC One M9 a fost lansat in Taiwan

Ce inseamna asta este ca aceasta camera foloseste trei sisteme principale de autofocalizare, si anume phase, laser si detectia controstului, pentru a oferi o calitate a imaginii superba.

Vom descoperi cum se descurca cu adevarat in niste teste din lumea reala, dar totul suna bine pe hartie.

Smartphone-ul cu baterie de 5000mAh va fi un dispozitiv de clasa medie, avand in vedere pretul sau de aproximativ 250 de dolari, asa ca oamenii nu ar trebui sa se astepte la specificati de nivel de dispozitiv de varf.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Sony Xperia 10 si 10 Plus sunt oficiale - specificatii

Poate ca compania crede ca tentatia unei baterii masive va fi suficienta pentru a-i face pe oameni sa plateasca pentru Acer Liquid Zest Plus care se intampla sa fie un nume destul de neobisnuit pentru un smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *