Acer anunta smartphone-ul accesibil Liquid Jade Z

Acer Liquid Jade Z

Acer adauga Z, un smartphone accesibil ca pret, la gama sa Liquid Jade la MWC. Smartphone-ul de varf al Acer, Liquid Jade S, care integreaza un procesor MediaTek octo-core pe 64 de biti a fost lansat la evenimentul CES 2015.

La 199 de euro, Acer Liquid Jade Z este cu sute de euro mai ieftin decat fratele sau si primeste un procesor MediaTek quad-core pe 64 de biti, un display IPS de 5 inch cu rezolutie HD cu Gorilla Glass si conectivitate 4G LTE (Cat 4).

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Xiaomi POCO F1 Armoured Edition are un pret usor mai mare decat varianta normala

Camera principala de 13MP a lui Acer Liquid Jade Z are o deschidere f/1.8, control al expunerii pentru a ajusta expunerea si focalizarea in mod independent cu un singur deget, o caracteristica “Perfect Selfie” si Dual-shot pentru captura simultana atat de la camera din fata, cat si de la camera din spate, pentru imagine-in-imagine si video-in-video.

Camera frontala de 5MP are o deschidere de f/2.2 pentru o mai buna performanta in lumina redusa. Liquid Jade Z are o suprafata curbata si are o grosime de 7,9mm si o greutate foarte redusa de 110 grame.

CITESTE SI:  Lenovo Vibe Shot - smartphone pentru pasionatii de fotografie

Acer a prezentat la MWC smartphone-ul accesibil Acer Liquid Jade Z care are un pret de 199 de euro. Smartphone-ul dispune de un display HD de 5 inch cu sticla Gorilla Glass, procesor Mediatek MT6732m quad-core pe 64 de biti, conectivitate 4G LTE Cat 4, camera principala de 13MP si camera secundara de 5MP.

CITESTE SI:  Coolpad Ivvi K1 Mini - subtirimea nu are limite

Smartphone-ul Acer Liquid Jade Z are functia Dual-shot care iti permite sa capturezi fotografii sau clipuri video cu ambele camere simultan. Smartphone-ul accesibil are o grosime de 7,9mm si o greutate de 110g, fiind mai usor decat majoritatea smartphone-urilor de 5 inch. Liquid Jade Z vine cu aplicatia AcerEXTEND care iti permite sa-ti controlezi PC-ul si cu AcerNAV – un software gratuit de navigare online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *