fbpx

Aceasta e dimensiunea camerei principale a smartphone-ului iPhone 12 Pro Max

Aceasta e dimensiunea camerei principale a smartphone-ului iPhone 12 Pro Max

O dezasamblare facuta de cei de la iFixit a dezvaluit care e dimensiunea camerei principale a smartphone-ului iPhone 12 Pro Max prezentat de compania Apple din Statele Unite in acest an. Exista o imagine cu dimensiunea camerei si senzorului principal.

Era clar ca smartphone-ul iPhone 12 Pro de la compania Apple din Statele Unite are o camera principala de mari dimensiuni, dar acum s-a dezvaluit exact cat de enorm este acel senzor principal.

iFixit a publicat o dezasamblare a smartphone-ului iPhone 12 Pro Max al Apple, dezasamblare care ilustreaza marimea acelei camere principale in detaliu. Camera in sine este vizibil de mari dimensiuni, iar dimensiunea senzorului principal al lui Pro Max pune in umbra dimensiunea camerei principale a lui 12 Pro, senzor care nu poate fi integrat in 12 Pro din cauza spatiului limitat.

CITESTE SI:  Un nou dispozitiv HTC Desire a fost reperat

S-ar putea ca compania Apple din Statele Unite a fost nevoita sa compromita anumite lucruri pentru a pune acel obiectiv in smartphone-ul 12 Pro. O multime de parti sunt, de asemenea, mai voluminoase.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi Note Pro este cel mai puternic smartphone cu Snapdragon 810

Nu este surprinzator faptul ca acumulatorul are cea mai mare dimensiune pentru orice iPhone actual la 14,13Wh (desi este inferior acumulatorului de 15,04Wh al lui 11 Pro Max).

Cu toate acestea, difuzorul si Taptic Engine sunt, de asemenea, imense in comparatie cu piesele compacte din interiorul modelului 12 mini. Compania Apple din SUA a observat ca are spatiu suficient cu iPhone 12 Pro Max, asa ca a profitat de asta.

CITESTE SI:  Ce startup de masini autonome a cumparat Apple

Noul smartphone Max al Apple are acelasi nivel de dificultate a reparatiei precum iPhone 12, spatele din sticla fiind printre singurele impedimente. Dezasamblarea realizata de iFixit indica faptul ca, pentru a obtine cea mai avansata tehnologie de camera din gama, va trebui sa cumperi smartphone-ul iPhone 12 Pro Max.

Acest lucru nu exclude upgrade-urile pentru modelele de smartphone-uri Apple mai compacte in viitor, dar limitarile fizice nu prea pot fi ignorate pentru modelele din 2020.