fbpx

A aparut o imagine care l-ar putea reprezenta pe viitorul smartphone de top al Microsoft

Lumia 1520

AdDuplex a descoperit un nou smartphone Microsoft Lumia de top care ruleaza Windows 10. AdDuplex a identificat un nou telefon Lumia (RM-1085) in ultimul sau raport lunar. Telefonul ruleaza Windows 10 si poate fi unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri de top Lumia.

Raportul platformei de promovare spune ca RM-1085 are un display de 5,7 inch Full HD (1920 x 1080 pixeli). In acest moment, nu se poate confirma ca acesta este noul smartphone de top Microsoft, dar probabil este sucesorul lui Lumia 930 sau Lumia 1520, avand in vedere ca Qualcomm sustine ca propulseaza telefonul Microsoft de top pentru 2015 cu cipul lor Snapdragon 810.

CITESTE SI:  De ce Apple a platit catre Samsung 1 miliard de dolari

Potrivit AdDuplex, Windows Phone 8.1 are acum 72,5% cota de piata, urmat de Windows 8 cu 18,3 procente, in timp ce Windows Phone 7.1 pare sa aiba o cota de 8,5 procente. In plus, stirea subliniaza de asemenea o crestere puternica a Windows Insider intrucat unora le place sa instaleze o versiune preliminara a sistemului de operare Windows 10 pentru telefoane.

CITESTE SI:  Sistemul de operare Red Star OS al Coreii de Nord ofera 0% intimitate

In baza de date a AdDuplex a fost reperat un smartphone cu numele de cod RM-1085 care ar putea fi smartphone-ul de top pe care Microsoft il va lansa. Despre acest dispozitiv nu se stie prea multe. Pare ca are un display full HD de 5,7 inch si ca ruleaza sistemul de operare Windows 10 care va fi definitivat la vara.

CITESTE SI:  Sony ar putea lansa un alt smartphone pentru selfie-uri

Exista posibilitatea ca smartphone-ul de top Microsoft sa se lanseze in aceeasi perioada, dar probabil vom afla mai multe informatii la conferinta BUILD a Microsoft care va avea loc in curand. Asteptam cu nerabdare in informatii suplimentare despre urmatorul smartphone de top Microsoft si speram ca acesta va ajunge si in Romania pentru a-l testa.

Facebook