VIDEO: Jocul Mortal Kombat 11 e oficial si la fel si trailerul

Jocul Mortal Kombat 11 e oficial si la fel si trailerul

Jocul Mortal Kombat 11 e oficial si soseste in curand. Warner Bros. Interative si NetherRealm Studios au dezvaluit oficial Mortal Kombat 11, continuarea celui din 2015, la evenimentul Game Awards.

Jocul de lupte foarte violent va fi disponibil pe mai multe console anul viitor. Creatorul seriei francizei, Ed Boon, a dezvaluit primul trailer pentru Mortal Kombat 11. Trailerul a promis o dezvaluire completa a jocului in luna ianuarie.

Luna trecuta, s-a spus ca, in cadrul Game Awards, Mortal Kombat 11 va fi anuntat. Avand in vedere ca X a fost anuntat in 2015, presupunem ca era si timpul sa fie anuntata o continuare.

CITESTE SI:  Acer va lansa o tableta Predator pentru gaming

Daca esti un fan al francizei, vei fi incancat sa afli ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate. Jocul a fost anuntat oficial si la fel si trailerul care arata uimitor.

Nu suntem siguri daca trailerul este bazat pe imagini din joc sau daca este un trailer cinematic. Dar avand in vedere calitatea Mortal Kombat X si ca jocul a evoluat fata de vremurile in care avea imagini pixelate, nu am fi surprinsi daca trailerul de mai jos se bazeaza intr-adevar pe imagini din titlu.

CITESTE SI:  O femeie isi ofera serviciile de antrenor Pokemon GO pentru 20 de dolari pe ora

Din pacate, trailerul nu ne spune foarte multe despre lucrurile la care ar trebui sa ne asteptam, dar probabil ca toate caracteristicile de baza ale MK vor ramane.

Nu s-a dezvaluit nici lista completa de personaje la care ne putem astepta, dar din nou putem presupune ca Mortal Kombat 11 va include personaje clasice din versiunile anterioare si poate unele noi.

CITESTE SI:  Apple are un nou MacBook Air - pret si specificatii

Site-ul oficial sustine ca jocul va fi lansat oficial pe 23 aprilie 2019 si ca va fi disponibil pentru PS4, Xbox One, Nintendo Switch si pentru PC. Dezvaluirea completa urmeaza sa aiba loc pe 17 ianuarie 2019, asa ca in curand vom afla toate detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *