VIDEO: Ce design special are laptopul de gaming Acer Predator Triton 900

Ce design special are laptopul de gaming Acer Predator Triton 900

Acer a prezentat cel mai recent laptop de gaming al sau la IFA 2018, iar acesta vine cu un display care se invarte si se suceste. Laptopul de gaming Predator Triton 900 anuntat oficial arata foarte mult ca celelalte notebook-uri ale Acer, dar vine cu un ecran care se invarte.

La IFA 2018, am vazut Acer lansand cateva dispozitive centrate pe jocuri, cum ar fi “scaunul” de gaming Predator Thronos, dar si noile displayuri de gaming Predator si Nitro.

Acestea fiind spuse, nu ar fi un adevarat anunt de dispozitive pentru jocuri fara lansarea unui laptop de gaming, nu-i asa? Din fericire, Acer este mai mult decat incantata sa anunte laptopul de gaming Predator Triton 900.

CITESTE SI:  Grafica Nintendo NX va fi undeva intre PlayStation 3 si PlayStation 4

Nu exista nicio indoiala ca laptopul are hardware-ul necesar pentru un gaming bun, dar una dintre caracteristicile sale unice este designul sau. Acer Predator Triton 900 are un display care se poate invarti in jurul unui ax orizontal.

Nu, nu vorbim despre un laptop hibrid/convertibil care poate fi transformat intr-o tableta. Dupa cum poti vedea in clipul video de mai jos, Acer Predator Triton 900 va avea un display care are o balama care ii permite sa se invarta.

CITESTE SI:  Cel mai nou laptop al Dell poate fi incarcat wireless

Ideea din spatele acestui design este faptul ca va permite ca displayul sa fie adus mai aproape de fata utilizatorului, in cazul in care nu vrea ca tastatura sa-i stea in cale.

Cat despre specificatiile laptopului, Triton 900 are un display cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, o placa grafica NVIDIA GeForce si un procesor Intel.

Acer nu a intrat in detalii in ceea ce-l priveste pe Predator Triton 900, cu exceptia dezvaluirii balamalei sale unice de display. Dar alte caracteristici promovate in clipul video pentru Triton 900 includ o tastatura mecanica, un trackpad care poate functiona ca number pad digital, butoane media dedicate si un difuzor frontal.

CITESTE SI:  VIDEO: Surface Laptop este propriul laptop Windows 10 S al Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *