Samsung Galaxy TabPro S: PC ultra-usor impresionant

Samsung Galaxy TabPro S PC ultra-usor impresionant

Samsung revine in industria de PC-uri, venind cu un nou PC Windows ultra-subtire, elegant si inovativ pe piata.

PC-ul Samsung Galaxy TabPro S are o grosimeG de 6,3mm, cantareste 693 de grame si este propulsat de un procesor Intel Core M, cu TDP (Thermal Design Power) de 4,5W – cantitatea de caldura pe care cooler-ul trebuie sa o disipeze.

In ciuda faptului ca este foarte usor, PC-ul Samsung Galaxy TabPro S incorporeaza un excelent display Super AMOLED de 12 inch cu o rezolutie de 2160 x 1440 pixeli.

Procesorul Intel Core M de a sasea generatie tactat la 2,2GHz poate accesa o cantitate de RAM de maxim 4GB si exista un SSD de 128GB.

Ambele numere par a fi singura optiune disponibila. Pentru o greutate suplimentara de 3 grame, utilizatorii pot opta pentru o conexiune wireless broadband LTE Cat. 6 pe PC-ul Galaxy TabPro S usor.

CITESTE SI:  MSI WT72 si MSI WS60 - doua noi laptopuri pentru lucru

Fiind unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, Samsung nu este strain de aceasta capabilitate care ramane rara in lumea PC-urilor.

In acest moment, inca nu se stie cat va costa PC-ul Samsung Galaxy TabPro S usor, dar sa speram ca va avea un pret competitiv. Tastatura/ cover-ul este tinuta de doua seturi de magneti: unul in spatele tabletei, iar celalalt la baza, aproape de partea de sus a tastaturii.

Impresia asupra tastaturii Samsung este buna, dar, asa cum te poti astepta, distanta dintre taste este foarte mica.

De asemenea, Samsung nu a optat pentru un design de tasta cu clichet si ne intrebam cum ar putea asta sa afecteze viteza de scriere.

CITESTE SI:  Specificatiile minime si recomandate de PC pentru jocul Battlefield 5

Presupunem ca acest lucru este comparabil cu tastatura lui Surface Pro 3, desi aceasta nu s-a simtit prea clicky.

Am aflat ca designul industrial este foarte impresionant. Calitatea constructiei PC-ului usor Samsung Galaxy TabPro S este superioara tabletei Android anterioare bazata pe un limbaj de design similar.

Pachetul per ansamblu, inclusiv tastatura, ramane extrem de compact si ordonat. In ceea ce priveste conectivitatea, este disponibil un singur conector USB Type-C, dar acolo pot fi folosite adaptoare pentru a efectua sarcini diverse, cum ar fi compatibilitatea USB, hub-uri USB, networking etc.

In acest moment, performanta PC-ului usor Samsung nu este cunoscuta, dar, in ceea ce priveste dimensiunea si greutatea, acesta concureaza cu Surface Pro 3 care este propulsat de un procesor Intel Atom, asa ca Samsung Galaxy TabPro S se va descurca mai bine decat acesta.

CITESTE SI:  Asus lanseaza laptopul accesibil si elegant Vivobook S510 - specificatii si pret

Nu ne asteptam sa fie capabil sa inlocuiasca orice PC care este propulsat de un Intel Core i5 sau Core i7, dar este cu siguranta un competitor pentru orice PC care incorporeaza un procesor Intel Core M.

Modul de utilizare tipic este cel orientat catre productivitate, ceea ce inseamna: email, web, documente office si streaming/ vizionare ocazionala de filme. Samsung Galaxy TabPro S pare a fi un computer usor excelent in categoria sa. Cu siguranta am vrea sa-l incercam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *