Noul laptop ASUS ZenBook S a fost anuntat cu o balama unica

Noul laptop ASUS ZenBook S a fost anuntat cu o balama unica

Compania ASUS a anuntat ZenBook S, un laptop ultraportabil cu un design unic al balamalei. Compania din Taiwan numeste designul – ErgoLift, iar acesta inclina tastatura cu 5,5 grade, ceea ce determina ca aceasta sa fie mai confortabila pe perioade lugi de timp. Balamaua lui ZenBook S ajuta, de asemenea, sistemul de racire al laptopului, oferind mai mult spatiu liber intre baza laptopului si suprafata biroului.

Laptopurile vin in toate formele si dimensiunile si uneori designul este mai mult decat doar estetica. S-ar putea ca ASUS si-a demonstrat punctul de vedere prin lansarea lui ASUS ZenBook S care a fost recent anuntat la Computex 2018.

CITESTE SI:  Ce zice presedintele Sony, Kazuo Hirai, despre retragerea lui din companie

Acest notebook ZenBook S e unic datorita designului balamalei sale. Potrivit ASUS, ei numesc acest nou design – “ErgoLift”. Se pare ca balamaua ridica laptopul mai sus decat este normal, ceea ce duce la o tastatura care este inclinata la 5,5 grade.

ASUS sustine ca aceasta balama unica va oferi o experienta de tastare mai confortabila atunci cand este utilizata pe perioade mai lungi de timp. De asemenea, balamaua are avantajul suplimentar de a crea spatiu intre baza laptopului ZenBook S si suprafata biroului, ceea ce ar trebui sa ajute si la racire.

CITESTE SI:  Unde a prezentat LG un display OLED flexibil si transparent de 77 inci

Cat despre specificatiile tehnice, compania va folosi seria U de procesoare Core i5 si i7, iar laptopul ZenBook S cu balama unica va avea un ecran de 13,3 inci pe care utilizatorii il pot configura la o rezolutie 4K sau Full HD.

De asemenea, ASUS a eliminat toate porturile traditionale si le-a oferit utilizatorilor trei porturi USB-C, dintre care doua sunt cu Thunderbolt 3. Este prezent si un jack pentru casti. Cat despre pret si disponibilitate, ASUS ZenBook S are un pret de pornire de 1199 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare incepand cu 11 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *